| Korry3467 a întrebat:

Hello! Problema mea este :de cateva luni imi placea un baiat era asa cum imi doream,pana cand mi-am facut curaj si i-am zis ca il iubesc si el mi-a spus ca nu il interesez...apoi am incercat cu un alt baiat care ma placea si in timpul orelor incerca sa ma sarute si i-am spus mamei care a fost impotriva relatiei niastre fiindca el avea o situatie financeara foarte proasta, ne-am despartit.Dupa un baiat s-a indragostit de mine si m-a sarutat in ora de chimie.Acum suntem impreuna dar simt ca nu ma iubeste si ca face asta doar ca sa vada ceva la mine sau poate este un spion. Dupa mult timp ne-am logodit si acum stau la el fiindca este foarte bogat si ne potrivim.De ceva timp a inceput sa fie mai distant de mine si ne-am certat apoi ne-am impacat si el este exact cum trebuie.Problema mea este ca nu prea il iubesc ca la inceput dar cred ca ne potrivim.De ce nu mai am aceleasi sentimente pentru el?

Răspuns Câştigător
| AlexMC a răspuns:

WTF? Deja v-ati si logodit?laughing Poate in visele tale happy Parerea mea e ca trebuie sa te culci si sa dormi in contiunoarewinking

7 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Intii cu unul, apoi cu altul, dupa care al treilea. laughing Imi vine acum sa zic un cuvint rolling on the floor

| Cristina27061999 a răspuns:

Mama ta stie? laughing

mira
| mira a răspuns:

Voi cam ce varsta aveti? Cu ce va ocupati? Daca de pe acum simti ca nu-l mai iubesti ar fi bine sa va despartiti. Potrivirea intre iubiti nu trebuie sa fie doar de ordin financiar.

| William a răspuns:

Citind intrebarea ta mi-am dat seama cat de importanta este virgula intr-o propozitie.

| paulpetrolistu a răspuns:

Poate ti-ai dat seama ca el nu mai vrea asa mult sa te iubeasca, sa te pupe, sa aveti relatii sexuale sau alte chestii care le faceati inainte

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Nu pot să răspund la ceea ce ai scris, dar îţi sugerez un articol care, citindu-l, te-ar putea ajuta să înţelegi dacă ceea ce simţi este iubire adevărată sau doar o pasiune trecătoare.

Îl găseşti aici: http://www.jw.org/......-potrivit/

Cele bune!

| Cristina304 a răspuns:

Deci...pe tine te intereseaza situatia financiara? Nu ce ai in corazon...nu? Pff. Nu te mai uita la bani.