| nataly_3823 a întrebat:

Hello.Sunt Nataly.Au trecut 2 saptamana de cand m-am despartit de sotul meu. Mi-e tare dor de el, nu ma mai sunat de sambata, nici macar sa m-a intrebe de copil.Am aflat ca aia cu care m-a inselat este o distrusa. M-am uitat in buzunar la el si am gasit o reteta. M-am interesat pentru ce era si am aflat ca era pentru boli venerice.Cum sa risti totul pentru o femeie ca asta? Imi spune ca ma iubeste si ca o sa ne impacam peste 6 luni cand o sa vina din italia. Vrea sa plece acolo sa munceasca.Si eu ce sa fac, sa stau cuminte la mama sa il astept?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Din ce am inteles eu, acum el nu mai este cu ea si a fost doar o aventura. Ba, banuiesti ca s-a si ales cu o boala venerica! Lasa-l sa plece si in acest timp te lamuresti cu ce sentimente ramai dupa aceasta despartire. Tine legatura cu el ca poate chiar a fost o ratacire de moment, poate regreta sincer si vrea sa uitati putin amandoi. Daca mai exista ceva intre voi, sigur va veti impaca!

17 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Cand iubesti cu sufletul este greu sa treci asa usor peste socul avut.Iti pot spune si fazele prin care ai sa treci.Esti abia la inceput cand ai senzatia ca tii la el mai mult decat atunci cand erati impreuna, cand crezi ca nimeni pe lumea asta nu va mai fi ca el(pana sa greseasca!) Dar timpul si chiar aceasta despartire temporara iti va pune ordine in sentimente si ganduri.Esti o femeie inteligenta si sunt convinsa ca vei face ce-i mai bun pentru tine si copilul tau.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Vorba lunga saracia omului! Citeste si reciteste si mai atent ce ti s-a raspuns, noteaza-ti niste idei principale bune si rele, si fa socoteala, dar tine cont si de faptul ca, fara compromisuri nu merge nimic pe lumea asta!
Iar copilul nu trebuie folosit nici ca arma, nici ca motiv de santaj! E prea degradant!

Alegere inteleapta si success!

| thealchemist a răspuns:

Daca te iubea nu te-ar fi inselat.

| 16.laura.16 a răspuns:

Eu spun ca daca il iubesti il poti ierta, ii mai poti da o sansa.
Dar asta numai daca mai ai sentimente pentru el...

| mihaa a răspuns:

Daca tot ai facut pasul cel mare si ai plecat de la el, atunci, sfatul meu este sa nu te mai intorcii niciodata la el
cred ca suferii, iti este dorr de el dar cu timpiul trece si asta
si daca te cauta dupa 6 lunii, in limba sa vina la tine, nu il ierta si nu avea mila de el, nu te merita
adica tu 6 luni esti roata de rezerva? daca nu merge cu aia, ma intorc la nevasta? niciodata sa nu il ierti nici pentru copil

| anna01 a răspuns:

Lasa-l sa aduca bani, ce-ti pasa de distrusa? Asta este, aveti copii si ei au nevoie de bani, fidelitatea nu este promisa nici in fata altarului.

| oracoluldindelphi a răspuns:

Ai un copil. Cum altfel decat cuminte ai putea sa il astepti? Nu trebuie sa te razbuni, chiar daca ai avea dreptul. Lucrurile nu sunt intotdeauna asa de simple precum par. El a gresit fara doar si poate, dar daca are si el boala venerica, e mai bine sa stea departe de tine si de copil o vreme! Nu spun sa il ierti pentru ce a facut, dar cred ca pot exista solutii sa rezolvati problema asta. E totusi sotul tau. Nu contribui la distrugerea familiei voastre doar pentru ca el a fost prost pentru 10 minute cu tipa respectiva. Vorbiti deschis despre lucrul asta si gandeste-te ca renuntand la el, renunti si la o siguranta financiara pe care ti-ar putea-o oferi tie si copilului vostru. Sper ca am inteles bine problema ta si te-am putut ajuta. Nu iti lasa mandria sa distruga o casnicie.
http://oracolul.net

| oracoluldindelphi a răspuns:

E foarte usor sa zici ca o rup, gata, nu mai suport. Casnicia inseamna sprijin reciproc si destul de multa suferinta. Sunt sigur ca el fiind acolo si tu in tara cu copilul nu ii este nici lui usor. Nu spun ca ar trebui sa il ierti daca lucrul asta se transforma in obicei, dar nici sa "arunci cojocul pentru un purice". Barbatii au nevoie de sex mai mult decat noi, femeile, si multi soti plecati in strainatate pentru a asigura un trai familiei cad in capcana asta, sa nu crezi ca el este unicul. Daca o sa vorbiti deschis despre lucrul asta, mai mult ca sigur lucrurile se vor rezolva. "Sa nu crezi nici o clipa ca nu se va intoarce la tine!". Asta nu o zic eu ci mi-a zis-o si mie un barbat pus in aceeasi situatie, la randul meu cand am fost pusa in situatia asta. Mult succes, Nataly!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa mea nataly el nu a stiut sa te pretuiasca, un barbat ce te inseala odata o va mai repeta.Nu merita, chiar daca ai un copil asta e mergeti inainte.Nu are rost sa te mai intorci inapoi.Probabil esti tanara si poti sa iti refaci viata.Nu merita sa iti fie dor de acest sot infidel sincer.

| Lorelai a răspuns:

Nu te mai impaca cu el. Chiar nu realizezi ca nu te iubeste cu adevarat? Refa-ti viata, nu-l astepta pe el. Pentru ce? Pt un barbat care te-a inselat cu o femeie super usoara si care nici macar nu face super eforturi ca sa il ierti? Crede-ma nu se merita. Meriti sa ii iubita, chiar daca ai un copil. Si in plus stii ce se spune cine inseala o data, inseala si a doua oara.

| Lorelai a răspuns:

Nu te lua dupa unii care zic sa nu iti distrugi casnicia. Casnicia voastra a distrus-o el. E foarte clar acest lucru! Nu sta langa un barbat doar vezi doamne iti distrugi casnicia. Trebuie sa fii fericita, cu adevarat fericita, alaturi de un barbat care te iubeste si te apreciaza.chiar daca nu e tatal copilului tau.

| elamit a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te mai uiti inapoi, cine inseala nu merita sa fie iertat. te pup

| roxpau a răspuns:

Eu nu te sfatuiesc sa te mai impaci cu el o data ce te-a inselat iti spun sigur ca va fi si a doua si a treia... chiar nu merita

| francesca a răspuns:

Iarta-l in momentul in care simti ca nu poti trai fara el.ca nu esti in stare sa iti cresti, educi, ingrijesti(etc), copilul singura. iarta-l in momentul in care realizezi ca esti prea slaba sa-ti continui viata si ca esti dependenta de el.ati avut o relatie in care ati investit sentimente, aveti un copil, cum a putut sa te insele? nu esti destul de buna pentru el? iti este superior? daca da, daca simti ca el este superior si cu el alcatuiesti un intreg atunci iarta-l. daca nu, dovedeste tuturor ca nu ai nevoie de un barbat nemultumit pentru a fi fericita, fa-ti familia si copilul mandri de tine, fii tu mandra de tine si de faptele tale.numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nataly, in primul rand trebuie sa te uiti adanc in sufletul tau, numai acolo este raspunsul corect:il mai iubesti? atunci mai dai o sansa dar cu conditia sa faca un tratament caci sigur a luat si el boala de la,, ea", dar daca nu il mai iubesti sau nu esti in stare sa-l ierti mai bine sa nu va mai impacati, caci asta va sta mereu intre voi doi si vei avea tendinta,, de a-i scoate ochii"ori de cate ori va gresi ceva indiferent ce...ai un copil,. dar il poti creste si singura, decat sa creasca intr-un climat plin de certuri si reprosuri mai bine fara tata, si oricum barbatii de pe lume nu s-au terminat, vei gasi pana la urma si tu pe cineva care intr-adevar sa fie jumatatea ta...
Mai am ceva de adaugat, poate ca nu e asa dar gandeste-te in Italia sigur nu va mai fi si cu altele? Ca acolo nu il mai poti verifica si va trebui sa-l crezi pe cuvant, tu il cunosti mai bine si numai la tine se afla cheia raspunsului.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai, ca esti mai zapacita decat atunci cand te-a inselat, dupa ce ai citit raspunsurile astea!
Tu stii cum ti-a functionat casnicia, cat iti doresti sa continui si ce viata vrei sa duci!
In loc sa intrebi asta, mai bine te uiti in sufletul tau, in buzunar, la copil si vezi ce alternative ai!
Pune totul in balanta, fii sincera cu tine si nu pleca urechea la nimeni, dar stii, la NIMENI! Nimeni altcineva nu-ti traieste viata. E a ta si hotarasti pentru tine, daca esti capabila!
Iti tin pumnii stransi!

| miham a răspuns:

Sa fiu in locul tau as incepe cu un control la ginecolog...si daca pentru o astfel de femeie a riscat tot si tu te intorci la el inseamna ca acea femeie e mai buna decat tine. te-a pus el sub fundul ei o data. nu te pune tu a doua oara!