| BellaMarie a întrebat:

Hello TPU! A`ti vazut la cateva intrebarii mai vechii vorbeam ca mi-a murit bunica[nasa mea de Botez]anul asta pe 9 Ianuarie s-au implinit 1 an...
Si eu nu ma pot obisnuii cu ideea..Cand ascult o melodie ma gandesc la ea si incep sa plang.Mi`e dor de ea vreau inapoi..Cand am aflat vestea am crezut ca mi-a cazut cerul in cap..Ca lumea mea sa sfarsit..Mama imi spune mereu:Numai plange..Ca ea de unde e te vede si stii ca ei nu ii placea sa te vada sa plangi.:sigh Numai stiu ce sa fac.O vreau inapoi..Era ca a 2a mama pentru mine.Ce pot sa fac?sad

3 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Ai du-te, mie toti bunici mi-au murit, de mic au inceput sa imi moara rude pe capete, azi am vorbit cu vecinu, maine am venit le el in priveghi, parca azi ( am o amintire clara ) vorbeam cu ultimul frate al bunici mele din partea mamei care o fost in ambele razboaie mondiale si peste fix o saptamana a murit, coincidenta face sa fie fix si la ora happy, dar am trecut mai departe, nu prin credita, cred in dumnezeu dar nu sunt fanatic, ci [rin noi prieteni si un sport unde imi pot transforma toate sentimentele rele in furie si pot sa le elimin in alti : box. Sa treci peste asta nu e usor, nu vei putea trece niciodata, dar invata sa iti faci un hobi in care sa iti elimini sentimentele negative si sa treci cu gandul mai departe

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Nu poti si nu trebuie sa te inchizi in tine.Adevarul e ca plansul face bine, important e sa nu o uiti, sa te gandesti la ea asa cum a fost cand era inca in viata.Aceasta rana a inimii tale nu se va inchide usor, dar daca ai persoane, prieteni alaturi de tine, si daca incerci din cand in cand sa mai vorbesti cu mama ta despre, timpul iti va vindeca inima.Condoleantele mele

| Macioi a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la ea stiu este foarte greu dar trebuie sa pui picioru in prag odata si odata
parerea mea!