anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU! Am nevoie de niste sfaturi din partea fetelor, de fapt de niste pareri... daca ati fi interesate in a cunoaste un baiat ca prieten si dupa o saptamana in care totul merge bine, va intelegeti, prietenul incepe sa numai vorbeasca cu voi intentionat, cum ati reactiona? Cat de mult ati insista sa vorbiti cu el?

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Scrie-i. Ii spui ca ti-a placut baiatul dinainte si ca speri ca este doar o perioada trecatoare, si ca va redeveni el. Asteapta cat crezi ca merita, daca nu-si revine, atunci pa si la revedere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu ma gandesc sa-i mai dau vreun semn.

| JoshuaNNN a răspuns:

Ai face atat pentru un simplu prieten?

| 78buc a răspuns:

Nu i-as atrage atentia sa vada ca am mindrie, as crede ca il incurc ca vrea sa vorbeasca cu mine, m-as supara putin desigur si as vrea sa ma razbun, in caz ca imi va scrii voi raspunde taiat adica doar daca ma intreaba ceva ii voi raspunde.Nicidecum nu voi insista mult sa vorbesc cu el, nu vrea asta e.Insa stii tu mai sunt si asa fete care nu se dau batute, adesia aici e altceva, deja e dragostea.

| diankutza a răspuns:

Depinde de caracter. Eu l-as fi lasat in pace, se tem Barbatii de femeiele insistente si fug de ele(bine, ca iar depinde de caracter insa marea majoritate asa sunt). Si apoi s-au obisnuit cu pozitia asta si se lasa curtati si culmea e ca li se da pe gust.
Daca nu e indiferent ar aparea. asa insa poti sa-l intrebi direct ca sa nu ghicesti si ca sa fii sigura ca macar ai incercat sa afli. Bafta!

| Cepreaga_Paul_Andrei_1991 a răspuns:

Nu insista prea mult... acest moment e un moment critic pentru un baiat, e la rascruce, se gandeste ce trebuie sa faca. iti garantez ca te va suna;-)

| Anonim546 a răspuns:

Pai... l-as suna, m-as interesa de el.as intreba prietenii lui, daca a patit ceva, care mie nu vrea sa imi spuna. m-as duce la el in fiecare zii... etcbatting eyelashes

| DianaDia999 a răspuns:

Nu as insista deloc sa vorbesc cu el.
Din moment ce nu ma baga in seama deloc si o face intentionat consider ca nu e interesat de prietenia noastra.