Mie mi-au explicat "specialiștii" ca e foarte importanta stabilitatea. Ți-aș sugera sa alegi domiciliul stabil la mama si un program de vizita la tine. Stiu ca pare sfârșitul lumii, dar știind ca e spre binele copilului te obișnuiești.
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un psiholog cu experienta in situatiile astea, ca sa aflati cum e cel mai bine sa va comportati cu copilul.
Cred că îți dai seama că, copilul e afectat oricum de despărțirea voastră.
Dar varianta propusă de ea, e într-adevăr mai puțin traumatizantă pentru copil, decât frecușul ăsta în fiecare săptămână.
Încearcă să ai o gândire matură și să faceți amândoi ce e mai bine pentru copil. Nu vă bateți în orgolii prostești cu copilul la mijloc.
Gândește ca un tată responsabil și încearcă să faci cum e mai bine pentru fetița ta, nu pentru tine. Baftă.
Cu cat copilul va fi mai plimbat de la un parinte la altul, intr-un interval de timp scurt/foarte scurt, cu atat in mintea lui imaginea pe care tocmai o formeaza fata de parinti este mai alterata. Daca tu ai vedea in fiecare zi, alti oameni care pretind ca sunt parintii tai, cum te-ai simti? E foarte greu pentru copil.
Groaznica situatia...nu sunt in masura sa iti spun cum e mai bine. Si eu am copil de doua luni si urmeaza sa divortam. Nu stiu cum va fi cu programul de vizita si tot ce se va intampla. Cert e ca au cel mai mult de suferit copii. Sper sa luati impreuna o decizie cat mai in regula! Imi pare rau.