| justmegirl a întrebat:

Hello TPU! bun m-am certat cu my bff! de cateva zile pentru ca:

ea il placea pe un baiat, iar acel baiat mi-a zis ca ar vrea sa fie cu ea daca nu vrea cealalta fata(prietena cu bff)asa i-am zis pe mass lu bff ca el o plc si ca vrea sa fie ca ea, dupa aia baiathu i-a zis ca no place pe mass si s-a enervat pe mine mai ales cand s-a bagat prietena ei cu el. iar azi era geloasa ma intreba de genu: esti bff cu simo asta vreiai sa-mi zici nu? si din astea, si nu stiu ce sa fac, fratii nostri sunt prieteni buni, si de obicei lu bff doar zice din astea pe mass da in real life ea vb cu mine,, da ne-am certat de ceva timp si nu stiu daca ne mai impacapsadsfaturi? oare sa incerc sa-mi fac alti prieteni?

12 răspunsuri:
| euuu_8909 a răspuns:

Incearca sa ii explici situatia. spune-i ca ai vrea sa vbsti cu ea si daca nu vrea scrie-i un mesaj sau un bilet cu tot ce s-a intamplat si poate intelege. la mine functioneaza :*

| Jadis a răspuns:

Eu nu inteleg nimic de aici.

| anyska a răspuns:

Da vina pe baiat laughing

| AnGeL a răspuns:

Daca ar fi dupa mine as incerca sa imi fac alti prieteni. Sa cunosc alte temperamente. Asa iti vei da seama daca fosti tai prieteni se potriveau mai mult cu tine, cu caracterul tau. Sti cum e zicala aceea,, Daca nu risti nu castigi".

| ForbiddenLove a răspuns:

Eu nu am inteles nimic din ce ai scrislaughingrolling on the floor ...sorry

| TeoPT a răspuns:

Ai putea incepe prin a scrie in limba romana, nu in limba messenger, ca aici nu conversezi cu iubitu' pe mess, aici sunt oameni de toate varstele, nici nu imi pot imagina cum e sa ii vorbesc eu, de 13 ani, unui adult in toata firea cu sh, tz, etc. straight face Lipsa de respect...straight face

| Adina a răspuns:

Bffchatterbox
bffchatterbox
si prescurtari. daca inteleg o fraza`i mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, si traducerea?
Am inteles ca te-ai certat cu "bff"(de ce o mai fi acele "forever" daca il cam inlocuie pe "never".) din cauza unui tip, ca ea s-a suparat crezand ca ai mintit-o.
Zau, parca sunteti prietene, nu trebuie sa va cunoasteti si sa spuneti adevarul? Ha, de unde atatea smiorcaieli si ocolisuri!

| Bunny a răspuns:

Invata sa scrii si o sa iti faci si prieteni.laughingLasa "noutatile" astea de vi se par voua interesante acum laughing, gen "bff" sau altele. Si din cate ai zis eu sincer nici nu am inteles de cate persoane e vorba.laughingOricum se vede ca esti micuta, deci stai linistita ca prietenii care ii ai acum nu or sa fie "forever" cum zici tu.laughingCand o sa cresti si o sa fii om in toata firea atunci o sa mai dai si de prieteni(cu toate ca se gasesc cam rar si te vei lovi si de idioti/idioate). Sper ca te'am ajutat:p.

| nekane a răspuns:

Draga mea, "cea mai buna prietena nu exista"! Daca nu ma crezi, vei afla pe pielea ta cu trecerea timpului.

| justmegirl explică:

Pentru cei care au scris ca nu scriu in limba romana, ma grabeam si naveam timp sa stau pentru fitele voastre sa scriu.cine e destept si invata engleza stie.tonguecei care n-au inteles inseamna ca la engleza SUNT VARZA deci no comm:p

| Adina a răspuns:

Bai fato uita-te ca nici acu' n-ai scris binewinking
Desteptaciune intruchipata ce esti.
Cu engleza ta de cacao.care stiu sigur ca n-o stiilaughing
Pentru ca nu sti nici macar romana care e limba materna. :]