Incearca sa ii explici situatia. spune-i ca ai vrea sa vbsti cu ea si daca nu vrea scrie-i un mesaj sau un bilet cu tot ce s-a intamplat si poate intelege. la mine functioneaza :*
Daca ar fi dupa mine as incerca sa imi fac alti prieteni. Sa cunosc alte temperamente. Asa iti vei da seama daca fosti tai prieteni se potriveau mai mult cu tine, cu caracterul tau. Sti cum e zicala aceea,, Daca nu risti nu castigi".
Ai putea incepe prin a scrie in limba romana, nu in limba messenger, ca aici nu conversezi cu iubitu' pe mess, aici sunt oameni de toate varstele, nici nu imi pot imagina cum e sa ii vorbesc eu, de 13 ani, unui adult in toata firea cu sh, tz, etc. Lipsa de respect...
Bun, si traducerea?
Am inteles ca te-ai certat cu "bff"(de ce o mai fi acele "forever" daca il cam inlocuie pe "never".) din cauza unui tip, ca ea s-a suparat crezand ca ai mintit-o.
Zau, parca sunteti prietene, nu trebuie sa va cunoasteti si sa spuneti adevarul? Ha, de unde atatea smiorcaieli si ocolisuri!
Invata sa scrii si o sa iti faci si prieteni.Lasa "noutatile" astea de vi se par voua interesante acum , gen "bff" sau altele. Si din cate ai zis eu sincer nici nu am inteles de cate persoane e vorba.Oricum se vede ca esti micuta, deci stai linistita ca prietenii care ii ai acum nu or sa fie "forever" cum zici tu.Cand o sa cresti si o sa fii om in toata firea atunci o sa mai dai si de prieteni(cu toate ca se gasesc cam rar si te vei lovi si de idioti/idioate). Sper ca te'am ajutat:p.
Draga mea, "cea mai buna prietena nu exista"! Daca nu ma crezi, vei afla pe pielea ta cu trecerea timpului.
Pentru cei care au scris ca nu scriu in limba romana, ma grabeam si naveam timp sa stau pentru fitele voastre sa scriu.cine e destept si invata engleza stie.cei care n-au inteles inseamna ca la engleza SUNT VARZA deci no comm:p
Bai fato uita-te ca nici acu' n-ai scris bine
Desteptaciune intruchipata ce esti.
Cu engleza ta de cacao.care stiu sigur ca n-o stii
Pentru ca nu sti nici macar romana care e limba materna. :]