| LikeABoy a întrebat:

Hello TPU!:* Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Sunt indragostita de un baiat care si el ma place. Doar ca e un baiat rau in sensu` ca fumeaza etc etc. Ne iubim enorm si simt pentru el ceea ce nu am mai simtit vreodata pentru nimeni... Dar ai mei nu ma lasa sa fiu cu el si nici intr-un caz nu pot vorbi cu ei despre astastraight face Acum ca vine vacanta de vara si nu ne mai vedem la scoala nu stiu cm o sa ne descurcam...crying Please help!

Răspuns Câştigător
| Swe3tGirl a răspuns:

Spune-le parintitlor ca ar trebui sa te inteleaga si merita sa risti daca il iubesti

7 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Pai aprobarea relatiei este foarte importanta de la parinti, pentru ca daca nu va lasa nu se va intampla nimic, chiar daca voi doi va iubiti atat de mult. In plus, exista messenger happy Si puteti sa va plimbati pe afara, ca tot este frumos (dar cald straight face).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.
In primul rand, daca fumeaza nu inseamna ca e rau!
Chiar daca ai incercat sa vorbesti cu ai tai si au reactionat nasol, insista. Spune-le ca nu o sa te influenteze negativ acest tip si ca tii la el.
Roaga-i sa aiba incredere in tine!

| Mwha a răspuns:

Ar trebuii sa le spui parintilor ce simti pentru acest baiat, si trebuie sa faci ce decid ei, pentru ca iti vor binele.
P.S. Poti vorbi intai cu mama ta, ea sigur te va intelege cel mai bine.

| LikeABoy explică:

Mersi pentru raspunsuri! As da mai multe funde dar nu pot!:* Sper sa nu va suparati. Peace!

| emolica42 a răspuns:

Nu te temewinking vorbeste cu el pe net; insa in legatura cu faptul ca ai tai nu sunt de acord incearca sa vorbesti cu el sa fie mai grijuliu in fata lor si sa le arate prin cat mai multe fapte generoase ca el te merita; povesteste-le parintilor ori de cate ori ai ocazia cat mai multe lucruri pozitive bineinteles despre el; o idee buna nu ar fi sa pleci de acasa sau ceva asemanator, nu le-ai arata decat cat de iresponsabili sunteti impreuna; vezi daca ti-am fost de ajutor si baftawinking

| Byby999Mary a răspuns:

Ai o situatie destul de complicata...Incearca sa le explici partea buna Parintitlor

| Robertzyca a răspuns:

Buna!
Si eu sunt baiat am trecut peste multe de, iar la mine la bloc se fumeaza si altele. Spune-i baiatului pe care-l iubesti ca nu iti plzce conportamentul li si poate o sa inteleaga, ca doar te iubese...
Bafta!