| ebbe123 a întrebat:

Am o curiozitate. Eu si cu sotul meu ne tot chinuim sa avem un copil. Dupa luni si tratamente, am reusit, dar la testul de genetica a iesit un sindrom foarte rar, ce ii afecta toata viata, a urmat un avort...Azi am fost sa ne facem niste teste de genetica, cand am iesit din casa, am facut accident cu masina, minor, dar a fost. Ideea e ca tot apar semne ca nu ar trebui sa avem un copil. De ce? Ce e rau sa iti doresti sa ai un copil? De ce Dumnezeu nu ne binecuvanteaza si pe noi?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Primul semn a fost cu primul copil cu sindromul. Probabil ca si al doilea, daca va fi, va avea probleme. Deci?

| AliGab a răspuns:

Pentru ca nu l-ati vrut pe cel care vi l-a dat

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este Dumnezeu vinovat, sunt problemele voastre de sanatate care va împiedica sa ave ti un copil, decat sa faci un copil cu handicap se chinuie toata viața si el si tu, mai bine nu faci niciun copil, sau vrei sa faci un copil bolnav? Daca soțul tau după ce faci acel copil bolnav se desparte de tine, ca lui sigur nu i trebuie copil bolnav, ce vei face tu singură cu copil bolnav, voi doi ce varsta aveti? Tu si soțul tau.Multa sanatate.

| romeo78 a răspuns:

Nu îl înjurați pe Dumnezeu, înainte de a despica firul în patru. Adică, este vorba de testele genetice. Unui făt, în primul trimestru, să îi apară deja sindrom rar, asta arată că unul dintre voi doi suferiți de o boală genetică rară.
Faceți analize medicale genetice și descoperiți care dintre voi doi suferiți de o boală genetică.
Iar, în funcție de rezultatele analizelor, optați pentru adopție.
Oricum, mai bine un avort, decât un copil legumă, un copil condamnat pe viață la suferință!

| TheGentleman a răspuns:

Sunt sute de copii abandonați. V-ați gândit la această variantă?

Nu puteți avea control asupra geneticii acelui copil, dar măcar îi oferiți șansa la o viață decentă

| mgtow a răspuns:

Dumnezeu tine cativa oameni singuri altii casatoriti cu probleme sau in armonie, pe strada etc. Poti adopta nu strica ideea

| Ely1234567 a răspuns:

Nu îl judeca pe Dumnezeu... Și eu am pierdut doua sarcini. Dar eu continui sa cred ca Dumnezeu îmi va îndeplini această dorință într-o bună zi eu zic sa nu renunțați asa ușor

| Teo29 a răspuns:

Decat sa tot faci avort, mai bine infiaza si aia e.
Daca te iei dupa medici 70% din copii par sa aiba ceva probleme si recomanda avort care inseamna bani multi usor facuti de medici.