Eu cred ca te placemai mult ca sigur. data viitoare cand te duci la cursurile de arte martiale.arata-te mai agitata.si cand te va intreba de ce esti asa(sigur o sa observe). ii spui: "pai dupa cursuri trebuie sa ma vad cu un tip, si nu stiu daca ajung in timp util. poate terminam mai devreme, ce bine ar fi, ca nu vreau sa intarzii".(si evident, dupa ce terminati, te grabesti sa pleci.nu o lalai pe acolo, spui PA si ai fugit)o sa-l faci gelos, si daca intr-adevar te place, va incerca el ceva, ca sa nu i te sufle altu'. daca nu zice nimic, si nici a 2-a zi nu te intreaba cum a fost la intalnire si cine-i tipul.las-o balta! bafta:*
Cea mai buna optiune este o discutie cu cartile pe fata. Tu spune-i ce vrei si el, daca e un tip de treaba, iti va da un raspuns clar si stii apoi ce ai de facut. Vorba lunga, saracia omului. Numai bine!
Stai putin, tu nu ai prieten? Sau cine se presupune ca e partenerul tau de la banchet?
In legatura cu intrebarea ta (ultima), nu cred ca trebuie sa-i mai demonstrezi din moment ce i-ai spus de doua ori deja, prima data ca vrei mai mult si a doua oara ca iti e drag. Intreaba-l eventual direct, ce doreste, o relatie sau doar flirteaza aiurea?
Poate ca totul e doar in capul tau si el se comporta ca un prieten, cum spuneai ca ati ajuns sa fiti. De aceea ar fi mai bine sa-l intrebi pe el.
Du-te si te impusca
asta poti face
Am crezut ca e ceva mai distractiv dar mi-am pierdut 3 minute din viata citind textul tau
Eu zic ca te place. adica toate trasaturile de comportament enumerate de tine indica lucrul acesta
Waw c complicat pai daca e grijuliu insamna ca ai pasa d tine si ca esti destul d imp pentru el ancearca sa afli daca t place d la pr lui si ai bine daca aveti pr comuni e mai simplu asa.sau ca sa fi sig ancearca sa-l faci gelos chiar daca risti sa se supere macar asa poti fi sig daca t place sau nu
Pey... spune-i adevaru
spune-i ca uh il vezi mai mult decat un prt
iar daca el nu vreau...atunci ramaneti prieteni