anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hellou'. Deseori ma gandesc ca sunt un esec total in viata asta si-mi vine cateodata sa iau niste somnifere sa ma duc in padure si sa adorm pe vecie, deoarece, prietena mea nu prea are timp de mine, adica mi-e atat de dor de ea, desi locuim relativ aproape la 10 km unul fata de celalalt. In fine. Cum as putea scapa de gandurile astea negre? Mentionez ca am un job ok, sung platit bine, am masina, am casa, dar si rate si uneori ma gandesc ca e prea greu sa ma descurc cu toate. Cel mai mult ma tine sus si ma face sa rezist mai mult un catel micuț, un husky care mereu ma aduce cu picioarele pe pamant si uneori plange cu mine. Serios acum, poate fi vorba de o depresie interioara? Cum as putea scapa de ea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Îmi pare rău pentru perioada grea prin care treci!
Prin "prietena" te referi la amica sau iubita?
Ai încercat să vorbești cu ea despre ceea ce simți?
Nu locuiți atat de departe, tu ai mașină, mă gândesc că ați putea să vă vedeți când simți nevoia să ai pe cineva aproape.
Nu ai zis nimic de prieteni. Cu ce îți ocupi timpul liber?
Ai putea să cauți un psihoterapeut cu care să discuți despre stările pe care le ai? Te poate ajuta să depășești stările acestea.
Baftă!

2 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Am eu o bucata de padure. poate e aproape de tine..in rest depresivi suntem cu totii la anumite nivele. poate ar trebui sa existe un site unde sa ne expunem graficul.

| ania a răspuns:

Cel mai important suport pentru a avea echilibru in suflet e relatia fiecaruia cu Dumnezeu, creatorul nostru.Cum spunea cineva omul are in suflet un gol de forma lui Dumnezeu
Pana nu avem o relatie buna cu el nu suntem pe deplin fericiti.Mai bine soune- i Lui rot ce ai pe sflet, citeste Biblia, mai ales psalmii, mie imi ridica intotdeuna moralul, nimeni nu ne iubeste si ne intelege asa profund cum o face Creatorul nostru.