Discuta si cu el, dar vorbeste cu mama ta.Inca sunteti la inceput,doar o luna a trecut.Te ambalezi foarte repede si iubesti foarte usor si asta nu e semn bun.Daca el e de acord sa vina sa-ti cunoasca parintii,inseamna ca e serios si nu urmareste sa isi bata joc de tine,lucru pe care il vei sublinia,parintilor tai. Daca el nu vrea si iti spune sa mai asteptati,fugi cat mai ai timp, vrea doar sa profite de naivitatea ta. Vorbeste cu mama ta, iti va spune aceleasi lucruri.
Nu stiu daca gresesc, dar din relatarea ta reiese faptul ca te indragostesti foarte usor si fara argumente.Nu stiu ce varsta ai, dar iubirea rezista daca are temelie stabila!
Incearca sa aduci exemple de cupluri cu diferente de varste si afla parerea lor iar apoi poti spune " eu sunt total de acord' sau "daca m-as indragosti de cineva mai mare n-ar conta" si asa ajungi sa vezi cum ar reactiona. sper ca te-am ajutat ( mie mi-a folosit treaba asta ) pupici :*
Depinde si de diferenta de varsta. Daca este cat de cat rezonabila 3-4 ani. Poti sa le spui ca este un baiat copilaros si foarte dragut si nu se gandeste la prostii si doar la lucruri bune.Bafta! Daca mai vrei sa iti zic ce sa faci sa imi dai mesaj privat :*
Daca ai un prieten si nu stii cum sal prezinti parintilor, atunci du-te la emisiunea sa te prezint parintilor.asta e parerea mea, cam asa as proceda si eu.