Buna elly cred ca el este un pic confuz, ori se mai gandeste la fosta, si apeleaza la tine doar atunci cand se simte nevoia, ori o relatie nu se bazeaza numai pe sex, mai trebuie si dragoste si afectiune si comunicare etc...de ce nu iei taurul de coarne si sa va ziceti in fata ce asteptari aveti? de ce amanati? de cand sunteti impreuna? cred ca ar fi cazul sa il pui un pic la punc sa vezi cum reactioneaza sau poate se trezeste la realitate... daca vezi ca bate in retragere, cred ca e cazul sa il uiti.da si tu detalii mai multe despre el, daca nu vrei, poate imi lasi mesaj pe privat o seara buna
NU ne-ai zis de gelozia asta a lui...adica eu zic ca este buna pana la o anumita limita, sa nu se ajunga la jigniri, violente etc.
Si faptul ca nu te cauta cu zilele, nu stiu cum o vezi tu, dar eu mi-as pune un semn de intrebare aici.
Poate ca cel de sus are dreptate. da daca nu are tinete tot asa si sa te apropii de el incetu cu incetu si poate atunci o sa vada ca il iubesti. O relatie de 7 ani sau de 5 nu poti sa o dai usor la o parte. Deci numai cu incetu