Spune-i ca nu te simti bine ca este mereu in jurul tau, ca nu iti place sa fi urmarita, ca daca nu va inceta nu o sa mai vorbesti cu el(daca te place poate ar trebui sa-i spui ca ai iubit sau sa te vada cu alt baiat) spar ca te-am ajutat cu ceva...astept funditaaa...>
Sa angajezi asasini platiti sau sa te duci sa i zici in fata ce vrea cati ani ai? daca ai 13 atunci esti mica ca sa ai iubiti
Date si tu la un baiat in fata lui sau prefate ca ai iubit asta il va indeparta de tine si va fi distrus
Pai si mie mi s-a intamplat. poate crede ca il placi...o fi auzit de la cineva care eu fi zis in gluma si a luat-o in serios pentru ca te place...ar trebui sa ii zici in fata sa nu mai faca asa pentru ca tu nu il placi si nu are sanse
Usor de spus, greu de facut.Nu am vorbit niciodata cu el fata in fata.Mi-ar fi prea greu sa ii spun asta.Desi vreau sa ma lase in pace.Dar multumesc
Spune-i ca nu-ti place de el si ca nu vrei sa ai nici o treaba cu el. simple as that.
Pai iti spun eu ce sa faci, te duci la cea mai populara fata din scoala sau la o fata sau un baiat care stie mai multi copii spui intr-o pauza ca ii un baiat obsedat de tine si nu o sa te mai urmareasca daca toata scolala rade de el