A fi cu cineva inseamna sa ai o relatie cu acel cineva.Sa va sarutati,sa va tineti de mana,sa va iubiti, sa va intelegeti, sa va aparati si sa va petreceti timpul impreuna. Daca chiar il iubesti si esti sigura ca este potrivit pentru tine spune-i "Da!". Bafta!
Buna!
Inseamna ca te place.Nu tu ai spus ca tu pe el il iubesti si el pe tine te iubeste?
Pai si daca te iubeste la fel si tu pe el, el acum facut primul pas ti-a spus "vrei sa fi cu mine"adica daca vrei sa faci un cuplu/relatie cu el.
Daca il iubesti si vrei sa fi impreuna cu el atuncis pune da.
Asculta-ti doar inima.
Pa, pa!
Sa fii cu cineva inseamna sa fiti impreuna, sa fiti iubiti.Asta cred ca stii ce inseamna, nu?
Inseamna daca vrei sa fii prietena/iubita lui si consta in... iubire dar nu [XXX] sa fiti apropiati...
Funda?
te-a intrebat daca vrei sa fi impreuna cu el adica mai pe romanest iubiti
Succes
ai ajuns la concluzia ca iubesti si esti iubita dar nu stii ce inseamna sa fii cu cineva...ciudat
Adica va iubiti si nu sunteti impreuna? sau cum ca nu inteleg. oricum nu se refera la sex, fii linistita, e doar glasul iubirii ce-l face sa aleaga o forma mai frumoasa de a te chema aproape de inima lui. te pup pa
Vrei sa fii cu mine? = Vrei sa fii iubita mea?; Vrei sa ne combinam?; Vrei sa formam un cuplu? Daca si tu il iubesti atunci raspunde-i pozitiv.
Intai si intai cum ai putea u sa il iubesti daca nu ai fost niciodata cu el si de unde sti ca el te iubeste pe tine.si intrebare aste este ceva gen vrei sa fim impreuna si in ced ar putea sa constea in pupici si alte chesti pe care le mai fac un baiat si o fata care sunt impreuna si pe deasupra mai se si,, iubesc" acum nustu daca poate sa constea si in sex asta depinde de tine si de el. Funda?
Intai si intai cum ai putea u sa il iubesti daca nu ai fost niciodata cu el si de unde sti ca el te iubeste pe tine.si intrebare aste este ceva gen vrei sa fim impreuna si in ced ar putea sa constea in pupici si alte chesti pe care le mai fac un baiat si o fata care sunt impreuna si pe deasupra mai se si,, iubesc" acum nustu daca poate sa constea si in sex asta depinde de tine si de el.si daca spui ca il iubesti zi ca da bineiteles. FUNDA?
Pai eu cred ca se refera daca vrei sa fii impreuna cu el,sa fiti iubiti :X.IAr daca nu stii sigur daca la asat se refera spune'i sa fiu cu tine,ce? Adica spune'i asa mia pe departe, iar daca iti spune sa fii imrpeuna cu el, spune'i ca vrei daca spui ca il iubesti.:X
Ţi'a cerut prietenia. Mai precis : Vrea să fiţi împreună. (:
Dacă şi tu îl iubeşti, după cum zici, spune'i "da". Doar dacă vrei şi tu să fiţi un cuplu. Sper că am ajutat! :*
Adica sa stai cu el ca iubit.pai daca iti place de el zi co vrei ce are prima data va cunoasteti si voi mai bine mai vb si dupa daca va intelegeti excelati in relatie poate cine stie e sortitul tau funda?
Daca vrei sa fii impreuna cu el,Sa,, Stati" Unul cu altul cum se zice mai nou , Consta in a fi iubiti ... Daca zici ca-l iubesti...Te-as sfatui sa-i zici da
Vrei sa fi cu mine inseamna daca ai vrea sa te ombini cu el si daca va placeti spune-i da
Asta inseamna ca vrea sa fii iubita lui.Trebuie sa zici ce simti tu, daca il iubesti si ai sentimente profunde pentru el atunci te sfatuiesc sa-i raspunzi pozitiv la intrebare. Faci ce iti spune inima asa este cel mai corect.
Buna.inseamna ca vrea sa aiba o relatie cu tine, asa ca nu ezita si spune-i da:*