| TheDevilIsHere a întrebat:

Help! Ii ziua lu maica mea luna viitoare si nu stiu ce sa ii iau ajutati-ma va rog si nu vreau rasp gen:"cauta si u pe net" sau "iai ce crezi u" ca m-am gandit si nu imi vine nici o ideebig grin help dau funda!

Răspuns Câştigător
| winter_1160 a răspuns:

Pai i'ai o carte acum depinde de gen[da uita'te prin biblioteca si eventual intreab'o:mama cum e cartea? sa vezi daca a citit'o ca asa i'am luat si eu anul' trecut si o citise deja:d], sau poti sa ii cumperi un parfum, sau o bluza ceva, ori ceva simbolic...nu stiu un carnetel ceva. Oricum orice ar fi o sa ii placa ca e prinit de la tinehappy

4 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Uite aici, daca iti place, un set cadou http://atshopping.ro/product.php?id_product=164

| Breakingthehabittonight a răspuns:

waiting...luna viitoare?
luna viitoare e ziua lu` mama si m`am gandit ce sa ii iau:
-un parfum
-un buchet mare de flori-trandafiri albi sau crini imperiali facuti cu spray laughing
-si oo super felicitare :X pe care am pus ochii de mult, mult, mult timp...suna cam asa:Tu nu imbatranesti, doar pe an ce trece devii mai intelept sau destept nu mai stiu... oricum e super faiana(are desene cool pe ea ).

Nu te lua Dupa mine tongue no talking...:-l.

adica fa ce vrei, numai ca mno

Vezi si tu pe net smug sau i`ai ce crezi:devil)
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor)

Se3 Y@`-

| petruI a răspuns:

O rochie frumoasa ca se va simti bine

| Dania Meitoiu a răspuns:

Http://www.acvaria.com/astro-zodia_berbec.php?p=astrologie Intra pe acest site si acolo unde scrie "Totul despre zodia:", dai click si alegi zodia mamei tale si jos de tot o sa fie o parte in care scrie ce ai putea/ce lucruri ii plac persoanei respectivei zodii. Scuze pentru greseli. Succes! Pentru mai multe detalii, in caz ca nu te descurci, trimite-mi un mesaj privat cu Id-ul tau ca sa iti explic.