anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Imi place un tip, a fost cu mine in scoala - anul asta a terminat. Am vorbit o singura data pe Facebook. Si de atunci ne dam like-uri (ne dadeam, pana mi-am sters fb-ul) rolling on the floor ceea ce mi se pare aiurea, caci pe strada nu ne salutam desi ne holbam unul la altul, ca in filmele cu prosti. Dar el pare genul ala... singuratic si miserupist, pentru mine e o enigma totala si nu stiu cum sa ma apropii de el pentru ca e tobosar intr-o trupa locala si... nu stiu, are multe proiecte si multe cunostinte, eu sunt mai introvertita. Si... da, nu stiu ce sa fac, cum sa-i atrag atentia, cum sa ma infiltrez. ca nu vreau sa para suspect laughing, vreau sa-l cunosc mai intai.

Am o prietena cu care iese, dar n-am mai tinut legatura cu ea si nu stiu ce ar trebui sa-i zic...

Deci, ce sa fac? :-s

7 răspunsuri:
| cryssulyna a răspuns:

Incerca sa fii ma apropiata de el pentru ai atrage atentia.si o poti pune pe prietena ta sa vorbeasca cu el. poate rezolvi ceva.si eu la fel am facut. sper ca te-am ajutat happy

| Raluka98 a răspuns:

In primul rand, fi tu insati si in al doilea rand, vorbeste cu acea prietena, poate te mai apropie de el. Bafta! happy

| XмιѕтιqυєX a răspuns:

Vorbeşte`i,cheamă`l prin oraş.FB`ul nu ajută la nimic o.o. Poate doar ca să îl chemi, dar există telefon tongue.

Baftă!

| AnnaFills a răspuns:

1)Refati fb-ul.
2)Cintacteaza-ti prietena si intreab-o ce fel de tip e, ce-i place, ce relatie au ei doi, roag-o sa-ti dee un nr. de telefon de-al lui, ti-ar putea fi util...
Si 3)Incearca sa-ti faci curaj si sa-i zici macar "salut" sau sa va cunoasteti mai bine pe site de socializare, ati putea esi sa mai vorbiti si straduiete in primul rind sa-si creeze o impresie placuta despre tine...Eu am avut o situatie exacta iar aceste sfaturi mi-au fost de folos.Succes! Funda?

| FuckTheSystem01 a răspuns:

Cere-i nrlaughing de tellaughing sms-uri ale, alealaughing

| emima a răspuns:

Mai intai zic o perioaa sa te imprietenesti usor usor cu el sa- i zici ca vrei sa-l vezi cum canta sau ce face el si dupa ce-l cunosti si el te place totul vine de la sine succes!

| Ironicnαme a răspuns:

Încearcă să faci tu primul pas, sigur o să-i placă asta. Dacă nu reacţionează, înseamnă că e timid.
În privinţa asta nu ai ce face, aşa sunt unii băieţi, mai timizi. happy