Incerca sa fii ma apropiata de el pentru ai atrage atentia.si o poti pune pe prietena ta sa vorbeasca cu el. poate rezolvi ceva.si eu la fel am facut. sper ca te-am ajutat
In primul rand, fi tu insati si in al doilea rand, vorbeste cu acea prietena, poate te mai apropie de el. Bafta!
Vorbeşte`i,cheamă`l prin oraş.FB`ul nu ajută la nimic o.o. Poate doar ca să îl chemi, dar există telefon .
Baftă!
1)Refati fb-ul.
2)Cintacteaza-ti prietena si intreab-o ce fel de tip e, ce-i place, ce relatie au ei doi, roag-o sa-ti dee un nr. de telefon de-al lui, ti-ar putea fi util...
Si 3)Incearca sa-ti faci curaj si sa-i zici macar "salut" sau sa va cunoasteti mai bine pe site de socializare, ati putea esi sa mai vorbiti si straduiete in primul rind sa-si creeze o impresie placuta despre tine...Eu am avut o situatie exacta iar aceste sfaturi mi-au fost de folos.Succes! Funda?
Mai intai zic o perioaa sa te imprietenesti usor usor cu el sa- i zici ca vrei sa-l vezi cum canta sau ce face el si dupa ce-l cunosti si el te place totul vine de la sine succes!
Încearcă să faci tu primul pas, sigur o să-i placă asta. Dacă nu reacţionează, înseamnă că e timid.
În privinţa asta nu ai ce face, aşa sunt unii băieţi, mai timizi.