| al3k1 a întrebat:

Help!
Imi vine sa morr sigh
Ma cert cu mama non`stop!
Tata da in minecrying
nu II mai suport! Ajutati`masad

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Daca esti inca minora, poti apela la Protectia Copilului. Numai bine!

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@al3k1, mersi! Sper sa-ti rezolvi in timp toate problemele. Succes si numai bine!

mira
| mira a răspuns:

Nu-i mai provoca.Incearca sa le intri sub piele.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Draga mea, situatia ta este grava, intr-adevar. Poti sa apelezi, daca este atat de greu, la asistenta sociala. Vezi mai jos sunt exemple de ce poate face Protectia Copilului. Desi link-ul este pentru Bucuresti asemenea centre functioneaza in fiecare judet
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=6
Totusi ar fi bine daca ai avea o ruda, o prietena unde sa stai, la cine sa apelezi. Poate iti convingi mama ca te va pierde daca nu este de partea ta. Probabil si ea sufera din cauza tatalui tau si se cearta cu tine pentru ca sa se apere, ca sa nu manance si ea bataie. Sau poate crede ca il provoci. Se intampla in unele cazuri ca mama sa fie, de frica, in loc de aparator, un acuzator al copiilor.

| mgtow a răspuns:

Mergi la protectia copilului si acolo iti vor da un adapost pana vei deveni major asa scapi de cruzime, sau du-te la cineva drag un var sau bunici stiu eu...

| Lora a răspuns:

Daca nu ar avea motiv cu siguranta ca nici mama ta nu te va certa, nici tatal tau nu te va bate.

| zacrazy a răspuns:

Cati ani ai? Care sunt motivele de cearta si de bataie?

| Cretaker a răspuns:

Exista o singura solutie...

... da si tu in ei. Fara gluma.

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Discută cu ei pe subiectul acesta.

| frumusica80 a răspuns:

Multi parinti, de obicei cei mai idioti, ratati, inculti si incuiati la minte, dau in copii lor, pentru ca stiu ca si parintii lor au dat in ei, si au impresia ca au ajuns mari oameni in viata, si ca au fost in stare sa faca un copil, caruia sa ii aplice aceleasi tratamente primite si de ei. Ei cred ca asa se educa, nu realizeaza ca omenirea a evoluat, si daca copilu a ajuns sa faca misto de ei, e tot vina lor, ori ca l-au batut in draci si ala nu a inteles nimic, ori ca si-au gasit fericirea in rachiu si au uitat si de "rahatu ala de copil". cum poate sa te bata? nau un pic de inima? eu nu-i numesc parintii,(scuzee) ai grija de tine si ascultai pentru binele tau sa nu mai iei bataiesad te pup si ma rog pentru tinehappy pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta cu protectia copilului este exagerata...desi nu e ok violenta asta "domestica" este practicata de multi parinti. Ce sa zic... vorbeste cu un profesor sau cu psihologul scolii care in mod sigur iti va spune ceva si eventual nu'i da motive tatalui tau sa te loveasca, pastreaza distanta si fa pe victima, in mod normal mama ta ar trebui sa te protejeza. Pupuci si mult succes:*:*

| 46 a răspuns:

Si eu am patit de astea in copilarie!
stii ce trebuie sa le faci? ii asculti orice zic iar dar in acelasi timp fii indiferenta... Nu o sa suporte faza asta si o sa fie mai atenti cu tine.