| Little Kid a întrebat:

Help me! m-am certat cu prietena mea cea mai buna dintr-un nimic. ea spune mereu ca fac ce zice cealalta prietena a noastra...intr-o zi ea a vrut sa mergem in oras sa ne plimbam iar eu am fost prima care a zis "nu", iar astazi cand cealalta prietena a vrut in oras eu imediat am vrut.este de rau cand te certi cu ea pentru ca nu am cu cine sa ies afara si intoarce lume impotriva mea.nu ca vrea dar daca ea e certata cu mine, imediat o urmeaza si alta prietena(care are mereu ceva cu mine). cum pot sa fac sa ma impac cu ea fara sa fiu eu cea care isi cere scuze? ea e prietena mea cea mai buna, iar acum sta cu alta fatastraight face

pls nu ocoliti intrebarea!

sfaturi? puppy dog eyes

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu azi m-am certat cu prietena mea pentru nimic:astazi la ora 5 m-am dus la ea acasa si i-am zis daca vine la mine acasa ia azis nu dar a iesit. s-a dus la magazin sasi ia ceva pentru ea. Dupaia a mers acasa la mine cu un baiat si cu fratele meu.Am iceput sa caut un sait dar nu l-am gasit...eu cu baiatul a cela aveam un plan de foarte multa vreme. i-am zis baiatului leag-o pe prietena mea. ia nu a vrut si s-a suparat ca noi planuiam ceva despre ea.atunci am pacalito sa ne jucam dea baba oarba. ea a zis ca nu vrea sa fie baba oarba ci eu.si eu am zis nu? atunci ia s-a suparat si s-a incaltat si a plecat pe usa.si eu m-am incaltat sa ma duc dupa ea.am urmarito si faceam misto de ea cu baiatu si fratele meu. ia a intrat in casa.noi ne-am dus in parc. dupa o vreme a venit cu niste nervi cu dosarul ei in mana si mi la aruncat in fata.si eu i-am zis ca nu e dosarul meu ci al ei dar proasta nu s-a uitat pe el sa vada daca e al ei.si eu atunci am inceput sa ma cert cu wa ca nu e dosarul meu. dar proasta si la aruncat pe al ei si asa s-a terminat povestea cu cea mai buna prietena a mea vaiiii? ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

puppy dog eyes

| Mikutza_2473 a răspuns:

Buna. Mie mi-s-a intamplat exact la fel. Atunci cand prietena ta o sa ramana singura o sa vina la tine. Dar mai bine iti gasesti si alte prietene.

| caitleena a răspuns:

Nu are cum sa fie cea mai buna prietena a ta daca intoarce lumea impotriva ta sau te barfeste. oricat de tare v-ati certa, daca ea chiar ti-ar fi prietena nu ar spune secretele voastre. incearca sa iti ceri scuze...

| sisi_9627 a răspuns:

Incearca sa ii explici prietenii tale ca nu este un motiv bun sa va certati incearca sa o covingi sa treaca peste asta...zi ca nu are sens motivul certarii si ca sunteti priete de multi ani si de ce sa o stricati acum