Eu azi m-am certat cu prietena mea pentru nimic:astazi la ora 5 m-am dus la ea acasa si i-am zis daca vine la mine acasa ia azis nu dar a iesit. s-a dus la magazin sasi ia ceva pentru ea. Dupaia a mers acasa la mine cu un baiat si cu fratele meu.Am iceput sa caut un sait dar nu l-am gasit...eu cu baiatul a cela aveam un plan de foarte multa vreme. i-am zis baiatului leag-o pe prietena mea. ia nu a vrut si s-a suparat ca noi planuiam ceva despre ea.atunci am pacalito sa ne jucam dea baba oarba. ea a zis ca nu vrea sa fie baba oarba ci eu.si eu am zis nu? atunci ia s-a suparat si s-a incaltat si a plecat pe usa.si eu m-am incaltat sa ma duc dupa ea.am urmarito si faceam misto de ea cu baiatu si fratele meu. ia a intrat in casa.noi ne-am dus in parc. dupa o vreme a venit cu niste nervi cu dosarul ei in mana si mi la aruncat in fata.si eu i-am zis ca nu e dosarul meu ci al ei dar proasta nu s-a uitat pe el sa vada daca e al ei.si eu atunci am inceput sa ma cert cu wa ca nu e dosarul meu. dar proasta si la aruncat pe al ei si asa s-a terminat povestea cu cea mai buna prietena a mea vaiiii? ce sa zic.
Buna. Mie mi-s-a intamplat exact la fel. Atunci cand prietena ta o sa ramana singura o sa vina la tine. Dar mai bine iti gasesti si alte prietene.
Nu are cum sa fie cea mai buna prietena a ta daca intoarce lumea impotriva ta sau te barfeste. oricat de tare v-ati certa, daca ea chiar ti-ar fi prietena nu ar spune secretele voastre. incearca sa iti ceri scuze...
Incearca sa ii explici prietenii tale ca nu este un motiv bun sa va certati incearca sa o covingi sa treaca peste asta...zi ca nu are sens motivul certarii si ca sunteti priete de multi ani si de ce sa o stricati acum