| dOody a întrebat:

Help me pls! big grin i-am spus tatalui meu ca vreau sa merg la rev cu cativa colegi, si mi-a dat un raspuns negativ, deoarece spune el ca nu imi cunoaste colegii si ca nu are incredere deplina in minecrying Cum sa il fac sa ma lase la rev? (ast rasp rapidbig grin)

6 răspunsuri:
| Maria_5356 a răspuns:

Convingel sa te lase ca nu se va itnampla nimic ca te poate verifica la orice ora happy vorbeste si cu mama ta si sa ajungeti la o concluzie numai buna si pentru tine si pentru tatal tau happy noroc!

| AAAdelin a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca sa l-e spui sa se comporte frumos de fata cu tatal tau apoi te duci la es si ii spui:"Daca nu imi cunosti colegii inca t-ii v-oi prezenta maine la..." iar daca colegii tai ii fac o impresie buna este foarteprobabil ca sa te lase, dar sa vorbeasca frumos, sa se comporte respectuos in fata tatalui tau, el te v-a lasa, sa imi spui cum a decurs treaba! BAFTA!

| sunset a răspuns:

Daca el nu vrea sa te lase, sigur nimic nu o sa ii poata schimba parerea.
Insa te pot sfatui sa il mai lasi o zi, si sa il intrebi atunci; daca nici asa nu merge, spune-i ca esti singura care nu merge, si ca o sa te faci de ras daca nu mergi. Sau incearca sa vorbesti cu mama ta, sau alte rude sa il convinga.
Sper sa functioneze!
Numai bine!

| IoanaAndrei a răspuns:

Pai ai putea ruga mama unui/unei coleg/colege sa il sune si sa il convinga. Alternativ, ai putea sa ii promiti ca nu intentionezi sa ti-o tragi cu nimeni, deci sa stea fara grija. Chestia e ca trebuie sa abordezi discutia ca un adult resposabil, nu ca un copil. Trebuie sa il convingi ca stii de ce e rau sa bei si sa iei droguri samd si ca nu o vei face, nici chiar daca incearca prietenii tai sa te convinga. Trebuie sa demonstrezi ca Anturajul nu te poate influenta si ca ai o vointa de piatra.

| Candyfloss a răspuns:

In primul rand 'cativa' nu se scrie asa se scrie'cateva' Poi ce trebuie sa faci ca sa aiba incredere in tine e
sa faci ceva adica ceva bine care tu stii ca el nu are incredere in tine si atunci poti sa ii dovedesti... eu asa am facut si dupa aia a avut incredere in mine!
Dar si tati sunt greu de convinslaughing

Sper ca te-am ajutathappy

Mult noroc

| AnnA_9354 a răspuns:

Nici pe mine nu ma lasa. Doar ca in mine au incredere, eu sunt ff linistita si cuminte da sunt ei mai dusi de fel laughing. Eu zic sa le propui colegilor tai sa vina ei la tine
E mai fain asa si la mine merge. Doar ca in cazul meu se ia in calcul si faptul ca mie nu-mi place inghesuiala si chem numa vreo 4-5 prieteni buni