Convingel sa te lase ca nu se va itnampla nimic ca te poate verifica la orice ora vorbeste si cu mama ta si sa ajungeti la o concluzie numai buna si pentru tine si pentru tatal tau noroc!
Cel mai bine ar fi ca sa l-e spui sa se comporte frumos de fata cu tatal tau apoi te duci la es si ii spui:"Daca nu imi cunosti colegii inca t-ii v-oi prezenta maine la..." iar daca colegii tai ii fac o impresie buna este foarteprobabil ca sa te lase, dar sa vorbeasca frumos, sa se comporte respectuos in fata tatalui tau, el te v-a lasa, sa imi spui cum a decurs treaba! BAFTA!
Daca el nu vrea sa te lase, sigur nimic nu o sa ii poata schimba parerea.
Insa te pot sfatui sa il mai lasi o zi, si sa il intrebi atunci; daca nici asa nu merge, spune-i ca esti singura care nu merge, si ca o sa te faci de ras daca nu mergi. Sau incearca sa vorbesti cu mama ta, sau alte rude sa il convinga.
Sper sa functioneze!
Numai bine!
Pai ai putea ruga mama unui/unei coleg/colege sa il sune si sa il convinga. Alternativ, ai putea sa ii promiti ca nu intentionezi sa ti-o tragi cu nimeni, deci sa stea fara grija. Chestia e ca trebuie sa abordezi discutia ca un adult resposabil, nu ca un copil. Trebuie sa il convingi ca stii de ce e rau sa bei si sa iei droguri samd si ca nu o vei face, nici chiar daca incearca prietenii tai sa te convinga. Trebuie sa demonstrezi ca Anturajul nu te poate influenta si ca ai o vointa de piatra.
In primul rand 'cativa' nu se scrie asa se scrie'cateva' Poi ce trebuie sa faci ca sa aiba incredere in tine e
sa faci ceva adica ceva bine care tu stii ca el nu are incredere in tine si atunci poti sa ii dovedesti... eu asa am facut si dupa aia a avut incredere in mine!
Dar si tati sunt greu de convins
Sper ca te-am ajutat
Mult noroc
Nici pe mine nu ma lasa. Doar ca in mine au incredere, eu sunt ff linistita si cuminte da sunt ei mai dusi de fel . Eu zic sa le propui colegilor tai sa vina ei la tine
E mai fain asa si la mine merge. Doar ca in cazul meu se ia in calcul si faptul ca mie nu-mi place inghesuiala si chem numa vreo 4-5 prieteni buni