Faza cu noroiul e cea mai tare . Arata cit de hilara iti este soacra. Pacat ca te-ai ales cu o asemenea soacra. E bine totusi ca te intelegi cu sotia. Asta e de fapt totul. Cred ca in primul rind ar trebui sa vorbesti cu ea ce e de facut si sa luati decizii impreuna. Adica sa limitati autoritatea soacrei in casa. Spune-i, de fata cu sotia, cit se poate de frumos, dar pe un ton cit se poate de autoritar, dupa ce ai discutat cu sotia, ca fata ei nu mai e "fata mamei", ci ca, odata casatoriti, e fata ta, si ca va traiti viata impreuna, asa cum considerati voi mai bine. Aveti dreptul sa nu se bage nimeni intre voi! Mai ales daca totul e in regula in casa si voi va intelegeti. Si chiar daca gaseste lucruri in neregula, cum te-a prins la faza cu becul, nu are ce comenta, e casa voastra, e viata voastra. Dar nu o vei putea face sa inteleaga asta decat cu sotia alaturi, pentru ca daca amindoi va veti sustine punctul de vedere in fata ei, ea va intelege si se va limita in a mai face comentarii.
Eu unul, apreciez foarte mult ca iti sustii sotia, ca ai tu grija de copil, ca gatesti, ca faci curat. Putini barbati sunt in stare de asa ceva. Si asta arata ca va iubiti, va sustineti, ca va stiti rolurile in familie. Nu lasati pe nimeni sa se bage in ceea ce ati construit atit de frumos impreuna!
Mi se pare ca tu esti copilandru dupa vorbe.un om matur nu ar vorbi intr-aiurea
Nu ma iau de tine, mai. Ti-am raspuns pe masura atitudinii
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: