Sincer, asta nu iti era prietena nici cand vb cu tine daca face astfel de "fite" eu te-as sfatuii sa o lasi cu "aerele" ei si sa iti vezi tu de viata ta. E doar un sfat! Succes!
Nu se merita. Gaseste-ti alta prietena si sfatul meu...renunta la ideea de "cea mai buna prietena"...din pacate nu exista asa ceva. Cum spune si o vorba veche, cel mai bun prieten al tau esti chiar tu!
Bafta multa!
Daca ati fost prietene si tu ai vrea sa va impacati lasa orgoliul la o parte si actioneaza fii impunatoare si discuta cu ea, nu trebuie sa astepti sa vina ea la tine...nu conteaza cine face primul pas.La urma urmei ati fost prietene si ar fi pacat sa traiesti cu regretul.Asa ii vei arata si noii sale prietene ca nimic nu poate interveni intre voi...iar daca vor rade pe tema asta macar stii ce ai de facut si data viitoare vei sti cum sa iti alegi prietenii.Bafta!
Pai daca "prietena ta" te-a lasat si a plecat ca sa zic asa inseamna ca nu ti-a fost si nu iti este o buna prietena.De cand esti prietena cu ea? Probabil s-a plictisit de tine si si-a gasit pe altcineva cu care sa stea. Daca tu chiar tii la ea te poti duce sa o intrebi de ce nu mai vorbeste cu tine dar mai este o metoda, o poti ignora un timp si poate va realiza ca a facut o greseala.Eu sper sa iti gasesti o buna prietena!
Da,cea mai buna idee este sa vorbesti cu ea si sa o rezolvati odata pentru totdeauna!nu ai ce pierde! in cel mai rau caz nu o sa-ti acepte! dar daca chiar vreti sa va impacati atunci cand ai sa vb cu ea incearca sa nu te enervezi ca sa agravezi si mai rau situaitia!
si dc ar rade? ar rade pentru ca tu vrei sa va impacati?asta insemna ca nu ai nevoi de prieteni ca ea!
mult noroc!>
Stiu cum e cu prietenii astia , dar ar trebui sa porti o discutie cu ea sa o intrebi care e problema ei , iar daca nu vrea sa te tina de vorba atunci poate ca chiar vrea sa uite de tine...
in primul rand tu incearca sa vorbesti cu ea, asta ca sa ai tu constiinta curata, aii explici situatia care a fost daca ea accepta sa fiti din nou prietene e bine daca nu iarasi bine cel putin tu te-ai facut datoria de prietena.eu nu stiu ce ati avut voi de inpartit dar, inainte sa vorbesti cu ea gandeste-te care au fost si greselile tale care poate eii nu ia convenit. succes.