Sa-ti traiasca soacra.inseamna ca merita ce e mai bun.mi-aduc aminte de jupaneasa elisafta din fratii jderi, cand nora ei jupaneasa candachia i-a sarutat mana; se grabeste sa-mi sarute mana, ca sa nu mi-o muste.ma si eu am avut soacra buna,Dumnezeu sa o ierte, da cand aud de soacra tot asa imi vine probabil de la zicerea aia populara; soacra, soacra poama acra.de te-i coace cat te-i coace, dulce tot nu te-i mai face.cred ca de aia.da tu trebuie sa stii ce are nevoie.o mancare de ciuperci ceva? glumesc.te descurci tu.bafta si sa-ti traiasca soacra, fiindca va ajuta.si sa traiti si voi.
Mersi mult, oricum vad eu ce am sa fac
Heii. :*
Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la dumneavoatră cu succes, fericire, sănătate şi prosperitate. La mulţi ani!
E greu, foarte greu.soacreleeee.hmmm.foarte greu.la mine s-au indeplinit urarile.s-a dus.bilet numai dus.nu stiu ce sa-ti spun? numai cuvantul soacra ma face sa ma gandesc la o lamaie. aaacrrraaa.
) diferenta este k soacra mea nu e o lamaie acra e o femeie de nota 20 (pot spune ca sunt norocoasa)
De ziua dvs va doresc multa sanatate si fericire! sunt fericita ca am o soacra ca dvs si va doresc tot bine din lume! un sincer si calduros la multi ani!