Buna dimi nu sunt de acord cu atitudinea ta pentru ca iti e rusine cu matusa ta, nu ai gandit o clipa ca ar putea fi mama ta in locul ei? de ce iti e rusine sa te afisezi cu o pers mai invarsta? si 48 de ani mi se pare o varsta frumoasa si chiar mai scoate in evidenta unele calitati, chiar si cele ale firelor de par alb, tu te ghidezi si mergi pe parerile celor din jur? nu pot sa cred ca ignoram persoanele dragi noua in asa hal sunt mama a 2 copii si nu au conceptia asta, si culmea, si eu am par alb, cu toate ca il am lung, dar asta nu e un impediment sa ma afisez in lumea alaturi de cei dragi, uneori il vopsesc, dar nu fac din asta un ritual, o poti ajuta pe matusa ta cu un sfat, daca nu vrea sa se vopseasca, sa se spele cu infuzie de frunza de nuc, asfel iodul inchide nuanta parului...si nu te mai lua dupa ce zic cei din jurul tau, si daca matusa ta simti ca te iubeste, nu ignora acest lucru, si fa-o sa se simta mandra ca tu esti nepotul/ nepoata eio zi buna
Servus @IceCreamDoll! Știi versurile acestea " nu conteaza cât de lung am parul, important e cât de mult gândesc" dinntru cântec consacrat al formației Colibri (cred că se numește Vinovații fără vină). Eu spun că ar trebui să vă reconsiderați valorile și să nu mai faceți din culoarea părului mătușii tale o tragedie- important este că se simte bine așa.
O seară cu zâmbet și gânduri limpezi să ai!