| Danyela2011 a întrebat:

Help TPU(dau funda)winking am o prietena, adica am avut si ea tot timpul e trista am stat langa ea 5 luni vazand cum isi plange de mila am fost langa ea tot timpul un baiat c care am fost eu in urma cu 1, 2 ani,, o place" dar eu nu vreau sa cred asta pentru ca in urma cu cateva saptamani o facea in toate felurile i-am spus sa mai zambeasca cateodata si sa nu puna la suflet apoi a deranjato ca unii oameni o fac ema. apoi ca nu se potriveste cu ceilalti prieteni ai mei, apoi ca nu-si gaseste stilul etc etc de cateva saptamani ma tot enerveaza eu ink sunt suparata din cauza baiatului dar nu i-am spus m-am certat cu ea din cauza ca tot timpul e suparata nu mai rade de ceva timp dar stiu ca o face intentionat. numai eu stiu cate am suportat ce spune-ti sa fac sa mai raman prietena cu ea sau nu.

Răspuns Câştigător
| PyScHoTeLRoOz a răspuns:

Da ramai daca esti prietena ei adevarata ramai. incearca sa o susti

4 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Daca o face intentionat, nu are sens sa te consumi tu pentru asta. Nu este cazul sa-ti pierzi timpul incercand sa suporti ceea ce cineva intentionat iti induce ca stare. Detaseaza-te usor si cauta-ti linistea si sprijinul intr-un suflet sincer. In ceea ce o priveste pe ea, incearca sa porti o discutie si sa-i explici ca nu procedeaza bine, ca astfel in timp isi va pierde multi prieteni pe care-i va regreta si ca tot ea va avea de pierdut. Bineinteles, daca va avea nevoie de ajutor sustine-o, dar vezi-ti de grijile tale. Poti sa-i acorzi si circumstante atenuante. Poate este doar o stare de moment, una din acele stari critice ale trecerii prin adolescenta. Bafta!

| Danyela2011 explică:

N mai raspunde-ti e de domeniul trecutului.happy

| BlugiStramti a răspuns:

Pai...mai bine nu sunteti prietene asa de apropiate si sunteti doar amici

| Basketball23 a răspuns:

Nu mai ramane prietena cu ea Daniela daca tot ai zis ca nu mai ai la inceput. Stiai bine ca ei ii place de el da ma rog acum ce faci iti pui povestea pe TPU sau cum ca nu inteleg nu stii cum sa ii zici papusa nu mai esti prietena mea? sau ce? si apropo ce ai cu ema? vezi ca deja ti-ai cam luat lumea in capwinking ai grija ce miscare mai faciwinking