Pai toti indragostitii se hranesc cu iubire si nu mai e loc de nimeni altcineva cand esti indragostit, o sa vezi si tu cand o sa cresti. Poti sa-i spui pe mess, cu siguranta stie deja ca il iubesti, numai ca asa e in dragoste ti-e de ajuns sa ai persoana iubita langa tine ca sa te simti bine.
Acum are un adapost la acea iubita care o are, si ar trebui sa vb si cu tine...eu zic ca el probabil e destul de atras de acea fata si nu vrea sa te bage in seama, mergi la el acasa si vb serios daca vezi ca e nesimtit atunci lasa-l impace, intr-adevar esti destul de mica pentru ca el e major. bye
Acum ca are o prietena, s-a schimbat complet.
Vezi tu, intr-o relatie, mai ales la inceput, cei implicati isi acorda o groaza de timp vietii de cuplu, dar devin practic orbii fata de altcineva.De-acolo si expresia "Dragostea e oarba"
Esti indragostita de varul tau.Probabil el si-a dat seama si vrea sa pastrati distanta.Atunci cand iubesti nu vezi in fata decat pe persoana iubita. El avand 18 ani, nu se uita la tine nu pentru ca esti prea mica pentru el ci pentru ca esti vara lui si este pacat pentru ca sunteti neamuri. Daca chiar il iubesti si vrei sa ii spui asta, spune-i in fata si spune-i ca asta e nu-i poti porunci inimi si asta e. Spune-i in fata fara ocolisuri nu e o rusine sa iubesti dar fiind varul tau e mult mult mai dificil.
Draga mea, eu iti urez mult succes!
Ai incredere in tine si in propile puteri si asa vei avea curajul de a infrunta situatia si de ii spune tot ce simti!
SUCCES!
Ioana fata nu sunt indragostita de el)
eram ff apropiati iar acum s-a indepartat de mine