In primul rand sa te lasi de fumat pentru ca vezi unde duce asta. Poti sa-i propui tatalui tau un targ - sa va lasati impreuna de fumat. Daca intreaba de ce spune-i ca mai ai nevoie de el, ca vrei sa te conduca la altar, sa-ti cunoasca nepotii, sa te vada o femeie realizata la casa ei si daca mai fumeaza toate acestea ar putea sa fie doar un vis pentru amandoi.
Buna, in primul rand imi pare rau pentru tatal tau.Incearca sa te lasi si tu de fumat ca daca el se lasa de fumat o sa te vada pe tine fumand asa mai bine lasa-te si tu sau fumeaza fara sa te vada el si nu i le lasa la indemana.
Bafta!
Buna. Fie te opresti si tu ca sa-i dai un exemplu si te tii de capul lui ca sa se lase si el, fie o sa te uiti la el cum se stinge...
Pentru lastul de fumat cauta pe net cartea Metoda Usoara (allen carr) si va lasati garantat.
Iti zic eu
fura o tigare si pune-o putin in lapte
nu toata
jumata din ea
asteapta sa se usuce si puneio in pachet
nu ii va mai trebui tigari toata viata lui!)
I-as fura tigarile! De dat in tine nu o sa dea asta iti garantez!
Furai tigarile sa vedem cate pachete o sa-sti cumpere!
Si daca te prinde, fa sa para un accident! Scapale in Wc varza apa pe ele, lapte etc!
Si de fiecare data cand te prinde spune-i asa : Nu m-ai fuma! Nu vreau sa raman orfana!
Succes! Sper ca te-am ajutat.
=)) Dificila problema, spune-i. sa incerce de ala impotriva tigarilor, sau sa isi cumpere tigara electrica! Orcum daca fumeaza mai bine de 3 ani, si se lasa asa fara nici un program zilnic posibil sa ia cancer
Poate asta te va ajuta
http://www.eva.ro/......-4130.html
Eu zic sa te lasi si u (macar o perioada), si sa ii spui tatalui tau: Uite, tata ma las si eu de fumat de lasi si tu! Ne lasam amandoi!
Sper sa functioneze. Multa bafta!
Explica-i foarte sincer.
-Uite tata, ai auzit ce o zis si doctorul daca mai fumezi poti sa mori deci te rog frumos nu mai fuma. Uite inteleg ca si eu fumez dar eu cel putin nu sunt avertizata de moarte! deci te rog frumos numai fuma pentru ca nu vreau sa raman fara tata.
Succes!
Dar gandeste-te si la tine.lasa-te si tu! e cel mai bine.Asa ii poti explica si tu!
Succes Marie!
Sa nu se intample ceva tatalui tau!
Si tie!
Pai si mama fuma sia m multe tactici de ex: ii iei tigarile si le arnci si o sa creada ca lea fumat, sau cand vrea sa fumeze il tii de vb si ii ceri " ajutorul"
Pai la tine nu conteaza ca fumezi pentru ca tu nu esti intr-o situatie atat de delicata precum este tatal tau. Daca il iubesti pe tatal tau si vrei sa fie alaturi de voi trebuie sa il faci sa inteleaga ca asta nu este o gluma el chiar depinde de asta, el chiar trebuie sa se lase. Fal sa inteleaga ca el trebuie sa fie alaturi de voi, si daca va iubeste trebuie sa se lase de dragul vostru. Un copil orcat de mare si orce varsta are, el trebuie sa aiba un sprijin din partea parintilor dar daca ei nu mai sunt, atunci de unde sa aibe.Trebuie sa ii spui ca atat tu cat si familia voastra are nevoie ca el sa mai fie langa voi, si cu sufletul si cu mintea, nu doar cu gandul. Fal sa inteleaga ca pentru voi inseamna totul si daca el nu o sa mai fie atunci cine o sa va mai sprijine la greu si cine o sa rada cu voi in momentele de bucurie.
Buna...Imi pare foarte rau pentru tine!
Sa stii o chestie daca tatal tau are probleme cu inima si daca mai fumeaza si se supara e riscul de a murii te-as sfatui sa faci urmatorul lucru:
-deci:din moment ce organismul ii cere sa fumeze nu il mai poti opri.si de aceea te-as sfatuii sa nu il superi cu nimic lasa-l in pace daca el crede ca trebuie sa fumeze lasa-l tot ceea ce conteaza este sa nu il superi, sa manance bine sa ia medicamentele si ce ti-as spune eu cel mai mult sper ca nu fumeza 1-2 pachete pe zi. deci daca ar putea ar fi bine sa le reduca putin...
Stiu ca tigarile nu fac bine dar lasa-l in pace, stiu cum ee bunicul la o verisoara de-a mea s-a imbolnavit si a stat la pat vreo 2-3 saptamani tot din cauza aceata, si ce sa iti spun verisoara mea ewste doctorita.acel om fuma vreo 2 pachete pe zi si era un mare fan al alcolului ii placea mult tuica si aproape nimic nu manca dar el tot cu tigara in gura era, era de murit palid nici nu stiai ce e cu el si ce sa iti spun s-a intamplat un miracol el fuma si bea si nu a avut nimic o scapat ca prin urerchile acului si acum inca traieste si este bine.
Sper ca ti-am fost de folos tine minte tot ce ti-am spus.chiar daca nu consideri intrebarea folositore te rog din toata inima sa nu ma uiti si sa imi mai scrii cum se simte tatal tau
Off...complicata situatia ta si imi pare rau
incearca sa stai mai mult pe langa el, sa faecti activitati impreuna si daca tu vei fi langa el vei vedea cand va vrea sa fumeze o tigara si vei incerca sa il opresti.
mai multe chiar nu stiu sa iti zic... sper sa iti rezolvi problema
bye
Poi sunt doua metode ca tatal tau sa se lase de fumat.
1. Sa te lasi si tu o perioada de fumat pentru al hotara pe tatal tau ca este mai usor sa fumezi(daca simti nevioa mergi undeva departe de taicato)
2.Suparate pe el ca fumeaza