Pai cand vezi ca iti vin musafirii pleaca la tine in camera si fa ti de lucru, nu mai sta cu gura cascata, si inca un lucru, pe viitor sper ca nu vb si tu cu copii tai asa cum vb parintii tai cu tine
Pai...prima data... ei sunt parintii tai, si nu ar avea voie sa-ti vorbeasca asa,
...
Mars? Doamne, dar in rest cum iti vorbesc, tot asa? Daca numai cand ai vizite, ti-as recomanda sa te duci tu de buna voie in casa inainte de a te goni ei. Daca iti vorbesc in mod normal numai asa, chiar ca e foarte aiurea, si ai putea sa le spui ca lor nu le-ar fi convenit ca parintii lor sa le vorbeasca in halul asta.
Pleci inainte sa vina musafirii.
Si vorbesti si tu cu parintii tai sa nu iti mai zica, ce naiba esti animal.
Dar, tu ce cauti pe acolo? Nu cumva ai de facut si lectii? Sau vrei numai TPU si musafiri?
Educatie se presupune ca ti-au dat tot ei, asa ca apelativele astea nu ar trebui sa aiba justificare. Spune-le sa nu te mai trateze asa.
Stii cum gandesc ei? Ca esti o muce care numa umple spatiul pe acolo. Imagineaza-ti ca esti cu amicele tale si ca trebuie sa stea un copil de 5-6 ani cu voi si atunci cred ca vi stii cum se simt parintii tai. Totusi nu ar trebui sa vorbeasca asa cu tine. Daca totusi te iubesc parintii tai ar trebui sa aiba rabdare cu tine si sa-ti explice de ce nu vor sa stai cu ei. Si asa ce rost are sa stai in discutii plictisitoare de oameni mari?
Du-te ****zi mortii tai de curva ziceai ca a 15 ani si de fapt ai 99 ani du-te dreacu marlanca e mata eu am 12 ani mucoaso nu 9 ca tene cretino te dai de gol singura. logic. ca retardata... o