anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP URGENT!

dragii mei, va rog sa ma ajutati cu un sfat. M-am intalnit luni cu tipul cu care conversam de mai bine de 1 luna,totul a decurs foarte frumos,ne-am distrat,am ras,am discutat,atata tot ca nu l-am lasat sa ma pupe desi tot incerca...

Dupa intalnire am mai vorbit ca a fost frumos,etc, dar treptat a devenit distant, si desi i-am lasat timp sa stea cu gandurile lui pentru ca exact in ziua urmatoare intalnirii a picat un examen de profesie,abia ieri mi-a spus ca, dupa ce i-am pus niste intrebari in timpul intalnirii ref. la fostele, si-a dat seama gandind la rece ca nu a facut tot posibilul sa evite despartirea, ca deocamdata are prea multe probleme si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni si ca i-ar place sa fim amici.Deci inseamna ca ori se mai gandeste la fosta, ori nu stiu. EU m-am indragostit...nici nu stiu ce sa fac. parca i-as si spune asta, dar nu stiu cum o sa reactioneze.Va rog, un sfat!

Răspuns Câştigător
| yekto a răspuns:

Lasa-i timp sa se clarifice ce-i cu el, cu relatiiile lui.
e posibil sa fi vrut doar sa se culce cu tine si daca nu i-ai permis nici sa te pupe...
in ce priveste "EU m-am indragostit..." m-as mai gandi la cat adevar e in fraza asta daca as fi in locul tau

3 răspunsuri:
| ShadowGhost a răspuns:

Hey buna.Sa nu incetezi sa il suni, si sa vorbesti cu el.Mai incearca sa iesiti, si spune-i atunci la un suc.Sunt sigura ca sentimentele sunt reciproce.Dar ar trebui sa ii spui ca te-ai indragostit si ai vrea sa incepi o relatie serioasa(deci categoric, dai de inteles ca fostele trebuie sa dispara definitiv, desi ar fi trebuit sa se intample asta, ca de asta se numesc foste)Deci, ar trebui sa discuti cu el.Incercarea moarte nu arewinkingIn fond, daca te ajuta, si eu am fost in situatia asta, si totul a decurs excelenthappy. Baftahappy

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Lasa-i putin timp sa-si rezolve problemele

| Gabriela_Raluca_1999 a răspuns:

Spune-i!