| pasarica23 a întrebat:

HELPPPP! Buna TPU! ..imi place si mie de un baiat mai mare cu 10 ani.mam combinat cu el de cateva ori.dar nu stiu ce sa cred...azi ma saruta maine la fel si poimaine nu ma mai baga in seama.tot asa de vreo 2 luni..imi da de inteleg ca ii place.iar apoi imi da ca nu...ce sa ma facc?

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Raspunsul e simplu:Il iubesti pe acest baiat, adica ai sentimente cat de cat serioase pentru el sau ti se pare pur si simplu palpitant sa fii cu cineva mult mai matur decat tine? Daca iei relatia voastra in serios ar trebui sa ai o discutie cu el si sa-l intrebi direct daca si el te place cu adevarat sau daca esti doar o joaca pentru el.
Daca e doar o atractie trecatoare, mai bine ai renunta la el, faptul ca intr-o zi este iubitor si grijuliu si ziua urmatoare este indiferent mi se pare cam dubios, plus ca nu putem uita de diferenta de varsta.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pur si simplu e la varsta la care isi da seama ca universul nu se ascunde intre o pereche de craci.
Ii placi pentru ca esti usor abordabila, (cel putin in ceea ce il priveste) dar fete ca tine poate avea foarte usor, asa ca, bineinteles, nu iti da mai multa importanta decat ar trebui.
Accepti in continuare sau iti vezi de treaba. Foarte simplu.

| pwp a răspuns:

Te place putin, dar vrea doar sa se joace cu tine, nicidecum ceva serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru el nu esti decat o pasarica. buna de f...t.si atat.esti un copil.ramanad cu tine cand veti mai creste oricum il vei parasi.el stie asta, deci nu ilinteresezi decat sexual, infiderent cate vrajeli iti baga si tu il crezi.

| blueheart a răspuns:

Renunta. Esti doar un joc pentru el si meriti mai mult de atat.

Răspuns utilizator avertizat
| WildLatte a răspuns:

Daca este mai mare ca tine cu 10 ani, sigur are alte ganduri si vrea altceva de la viata fata de tine (depinde si de varsta voastra aici). Se joaca doar cu tine pentru ca dupa parerea lui esti naiva si usor de manipulat. Se distreaza doar cu tine, iar parerea mea este ca nu-si doreste nimic serios de la tine.

| XCooLGirlX a răspuns:

Intr-adevar este o diferenta de varsta dar totusi ''iubiirea nu are varsta''
-Pentru a rezolva problema. vorbeste cu el si spune-i ca nu iti place ce face sau poate de tine de fraiera intreaba-l. Mult noroc.