| Anamaria13m73829j a întrebat:

Heu TPU, hai să vă zic ce mi s-a întâmplat. Bun deci când eram mai mică mama mea a cunoscut un alt om iar de atunci stăm cu el. Problema e că când eram mai mică își scotea **** afară și dormea așa cât timp mama era la servici. Efectiv nu mai pot îmi este frică să ies din camera mea când sunt cu el în casa ca să-l nu văd așa. Îmi este foarte frică să mai ies din camera mea, plâng încontinuu că de ce am un tată vitreg ca el. Vă rog ajutati-mă

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa dorm multi fara chiloti sa se simta mai bine, nu are treaba cu tine

| Freya1 a răspuns:

Spune-i mamei tale până nu se ajunge la ceva mai nasol.

| NLS a răspuns:

Cu mama ta ai discutat despre asta?
Întâi încearcă asa, apoi dacă ea nu înțelege, nu te crede, sau nu ii pasa, cauta sa vorbești cu psihologul scolii, în special dacă e femeie.

El/Ea te va îndruma, va găsi diferite soluții, va vorbi la nevoie și cu mama ta, sau cu alte rude apropiate...
Soluții exista aproape mereu, însă trebuie cunoscute și datele problemei : exista posibilitatea de a locui la bunici, tatăl natural etc
Și depinde de vârsta ta actuala.
Daca te-a și abuzat, ar putea chiar fi închis. (însă dacă nu va fi, calvarul tău se va accentua).

| ancaval a răspuns:

Vorbește cu mama, evident.

| Digikey a răspuns:

Cauta pe internet telefonul copilului si da un telefon acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un animal de om! Păi depinde cati ani ai, daca ai alte rude muta-te fără sa o anunți pe mama, ca si mama e foarte deșteaptă la randul ei.
Ce să-ți spun... imi pare rau ca treci prin asta, va trebui din secunda 2 sa iei atitudine. Ori te muti ori faci ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i o poza si trimite-i-o mamei prin Whatsapp.

| hacktek a răspuns:

Scârbos... Dar dormea aşa în mod repetat? Poate era mort de beat, ceva. Dacă faza se repetă, spune-i mamei tale să scape de el. Dacă nu scapă de el, atunci te poţi adresa "Protecţiei Minorului".

| AlexAL275 a răspuns:

Nu suntem în măsură să te ajutăm, dar cel mai bine ar fi să vorbești cu mama ta, să spui ce se întâmplă și că-ți este foarte frică de el. Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să te axezi pe ceva care să te ajute în viitor, pe ceva care să te scape de situația actuală. Să știi că cea mai bună investiție ești tu, dacă din timp încerci să depui un efort pentru tine, să încerci mai multe lucruri, să citești mai mult, să participi la anumite activități, în viitor poate chiar te vor ajuta, poate chiar cu plecarea de acasă. Dacă se întâmplă ceva, cel mai bine ar fi să suni la protecția copilului sau la 112. Mult succes!