Comportamentul lui nu reflecta nimic concret, cert e ca vrea sa-ti plateasca cu aceeasi moneda!
Domne, aici nu e vorba de mascul si femela, de orgoliu si nu stiu ce, ca doar nu traim in jungla. E vorba ca e imatur si nici tu nu esti prea departe de el. Faptul ca se poarta asa e numai si numai ca se oftica fiindca l-ai respins si poate cand vorbea cu fata aia, chiar isi zicea in gand: i-a uite si pe proasta asta, nu vede nimic. Mai bine vezi-ti de viata ta. Poate idiferenta ta il va afecta si mai mult si va face si mai urat, dar decat sa fi proasta lui mai bine lipsa. Nu-l mai baga in seama, e doar un copil fara minte care credea ca si-a gasit o jucarie cu care sa faca ce vrea el.
Daca iubesti pe cineva sau ai iubit nu poti face rau acelei persoane. deci acum esti matura. gandeste...
Ori ce sentiment ar fi avut ...i.ai ranit e-goul lui de mascul si acum iti va fi greu sa ii intri din nou in gratiii... dar incerca sa il ajuti cu teme sa te porti frumos cu el ia-l de o parte si spune-i ca e o persoana speciala pentru tine si sa nu se mai poarte asa ca te ranseste
"Iubirea adevărată nu se termină niciodată cu amiciţie" - Mihai Eminescu.
Nu ştiu dacă la voi era vorba de iubire, dar...
Incearca sa vorbesti cu el. Spune-i ce credeai tu atunci, ce te-a facut sa crezi asta, daca iti pare sau nu rau. Iar daca el continua sa se comporte urat in ciuda celor spuse de tine inseamna ca nu merita sa te mai gandesti la el, mai ales sa-l bagi in seama. Poate asteapta un raspuns pentru ce i-ai facut. sau poate. doar asa este el! Bafta!
Zuzumic, am uitat sa precizez ca nu imi place de el nicidecum. Poate asta se intelegea din intrebarea mea, dar nu, nu e asa. Pe mine ma deranjeaza doar comportamentul lui, pentru ca ma enerveaza si imprastie zvonuri nefondate despre mine.
Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii explici ca atunci cand v-ati despartit nu erai destul de matura si sa ii ceri explicatii pentru comportamentul sau actual.Ar mai trebui sa ii spui ca daca tot ati fost candva impreuna acum ati putea fi macar amici. Sper ca te-am ajutat:d
Nu stiu daca momentan e important acest lucru pentru tine, respectiv sa afli daca iti face in ciuda sau chiar a tinut foarte mult la tine, cred ca mai bine ar fi sa nu te lasi afectata de comportamentul lui fata de tine, sa nu-i dai apa la moara cum se zice, sigur mai ai colegi si colege cu care te simti bine, cu care ai ce sa vorbesti, nu te lasa influentata de comportamentul lui. Daca va vedea ca nu mai are efect asupra ta, se va opri. Daca tu esti sigura ca e o persoana cu care se poate vorbi, doar ati vorbit inainte si poti sa-ti dai seama, atunci ar fi bine asa pentru linistea ta, cand vezi ca e singur sa-i spui ca vrei sa vb cu el si spune-i ca niciodata nu va creste in ochii nimanui cu asa un comportament fata de o fata, din contra, va fi evitat in timp ca nici una sa nu pateasca asa ca si tine. e pacat sa se manifeste fals, asa cum nu simte, doar ca sa faca senzatie.multa bafta, ocupa-ti timpul cu ceva frumos, nu-l pierde consumandu-te.nu merita. o zi buna sa ai