anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey
Ai mai sta într-o căsnicie în care ești nefericit? În care simți că esti singur și că nu contezi?!

29 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu exista copii la mijloc, adio casnicie.

| Violleta2022 a răspuns:

As face orice este posibil sa schimb nefericirea in fericire si sa duc casnicia aia mai departe, inainte sa dau cu piciorul la omul pe care odata l-am iubit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde... daca sunt copii dependenti de mine. depinde de varsta samd...

| Dismally a răspuns:

Nu, ce sens ar mai avea casnicia in conditiilea acestea?

Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Fiecare situatie este unica si nu conteaza parerea nimanui, decat a celor din contextul respectiv.
Așadar, viata ta, strict hotararile tale indiferent de ce ar face unul sau altul.

| Cavaler001 a răspuns (pentru ioana748):

Parca ai citit raspunsul pe care i l-am dat si eu happy

| ioana748 a răspuns (pentru Cavaler001):

Da,ai dat un raspuns pertinenthappy

| Cavaler001 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru feedback. Interesul meu este s-o ajut si sa aiba mai multa incredere in ea, ca stie cel mai bine prin ce trece.

| ioana748 a răspuns (pentru Cavaler001):

Si eu multumesc pentru feedback.
Foarte frumos ca vrei sa fii de folos.
Dar intr adevar nu este o treaba de discutat in general.
Detaliile doar ea le stie si pana la urma telecomanda vietii ei raspunde doar la amprenta ei,
happy

| wildthing a răspuns:

Ce te-ar determina sa mai stai?

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca ai un copil minor, unul dintre voi va fi nevoit sa isi schimbe stilul de viata sau sa cadeti de comun acord la numite probleme. Daca nu exista un copil in familia voastra, poti baga divort daca chiar simti ca nu poti sa mai traiesti cum trebuie langa acea persoana.

| LisaJulie a răspuns:

Poate ca as sta pentru copii, poate ca as da timp situației sa se îmbunătățească

| Madaxo97 a răspuns:

Aș mai sta pentru copilul meu, dacă nu există violență fizică evident, sau certuri prea dese, atunci nu aș mai sta.

| Cipi1212 a răspuns:

Se zice că o bună comunicare rezolvă toate.

| Miruna333 a răspuns:

Nici macar o secunda, nici daca as avea 10 copii, vad ca s-a mai zis in comentarii,, pentru copii'' greseala vietii! Niciodata. Nu mi-as sacrifica viata si fericirea, doar sa ma urasc sa iau aceasta decizie

| Mindfulness a răspuns:

Mai bine singur decât singur înconjurat de persoanele nepotrivite.

| KovacsB a răspuns:

Clar nu, chiar daca sunt 15 copii.

| Anonimul151 a răspuns:

Nici vorbă! Chiar dacă aveți copii, vor înțelege ei motivele după ce vor crește dacă sunt mici... Adică nu are rost să stai într o astfel de căsnicie chiar dacă ai copii.

Mai bine să suferi și să fi nefericit/ă?

| DontActLikeMe a răspuns:

Absolut NU

| Cavaler001 a răspuns:

Tu.ti cunoști cel mai bine familia.
Mai vb cu soțul tău foarte serios chiar și despre divorț și dacă nu se vor remedia lucrurile în perioada următoare fa cum crezi tu că.i mai bine că sa fii fericita. Nu de baza pe alții, nici măcar pe dzeu. Tu decizi dc vrei sa fii fericita sau nu. Ești suficient de puternică sa știi dacă poți mai mult sau nu. Eu cred că poți, dar poți să.i mai dai o șansă.
Oricum nu exista nici bărbatul perfect happy

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Nu. Ce rost are? O viata am.

| Annie92 a răspuns:

Buna, eu am fost casatorita si acum sunt divortata. Da raspunsul este da daca tu simti ca ai facut tot ce ai putut ca sa repari relatia. De ce sa iti pierzi ani cu cineva care nu iti vede valoarea? O sa doară divorțul dar o sa treacă. Cu cât timp pierzi cu persoana nepotrivită te va tine departe de cea care îți este potrivită…

| Annie92 a răspuns (pentru Annie92):

Nu chiar dacă sunt copii la mijloc, gândește-te ca tu ești exemplul lor și îi vei învăța să se calce singuri in picioare mai târziu în relațiile lor. Ei vor înțelege mai târziu și vor aprecia ca vor avea un părinte fericit singur decât nefericit într-o relație.

| sriosnr1hater a răspuns:

Depinde daca o sa am copil, dar eu sunt pirat ca si lupica si domnul anton iacobescu, chiar suntem in acelasi crew, asa ca i as abandona

| iloveyoumaria3 a răspuns:

Bună! Clar nu! Sa știi ca poti să îți refaci viața oricând, cu copil sau fără! Nu e ok sa stai intr o relație în care nu te simți iubit /a, apreciat/a, mai ales ca ești și nefericit/a, deci clar nu…

| SpongeBoB1999 a răspuns:

Normal că NU!
Vine un moment în viață când realizezi că nu merită să îți pierzi timp prețios pentru nimeni... Când spui nefericit, singur și că nu contezi, nu se mai numește căsnicie.

| FrateleBriceag a răspuns:

Cum sa te cheme raniaa vere?

| Cavaler001 a răspuns (pentru FrateleBriceag):

Asta ai retinut tu din ce a intrebat?
Pe tine te cheama fratelebriceaghappy?

Întrebări similare