| fourteenapril94 a întrebat:

Hey all...am o prietena care este cu un baiat violent as putea spune din fire, sunt de 2 luni si deja a dat in ea. Eu i-am spus multe lucruri dar nu stiu ce sa-i mai spun. In al doilea rand inca il mai si simpatizeaza, il iubeste... straight face

FUNDA! HELP!

9 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca i-ai spus si n-a inteles atunci las-o sa afle pe pielea ei cat de fraiera a putut fi ca nu te-a ascultat.
Timpul le rezolva pe toate.

| mona a răspuns:

Asta nu-i iubire... daca dupa 2 luni a dat in ea, imagineaza-ti ce fa face mai tarziu, sa-i dea papucii cat se mai poate

| Ea12345 a răspuns:

Intalneste-te cu ea si explica-i ca e ABSOLUT INCONSTIENTA daca accepta asa ceva.
Nu sunt de acord nici macar cu femeile batute pe la

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, fourteenapril94!
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca este in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul ei de discutii sau poate fi prietenul ei atunci cand se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Indrum-o sa ne contacteze.

Iti multumim ca-ti pasa!

| CeaCuMasca a răspuns:

Dacă acceptă o așa relație, atunci nu ar mai trebui să te îngrijoreze că dă în ea.E perfect responsabilă de viața ei, nu trebuie să te preocupe, singurul lucru pe care l-ai reuși ar fi să-i dai impresia că te bagi unde nu-ți fierbe oala, te va evita și se va avânta și mai mult în practicarea a ceea ce nu-ți place ție.Nu va învăța până nu va fi sătulă ea de bătaie.Las-o așa, decât tu cu intenții bune să fi tratat/ă în scârbă.

| Cleopa a răspuns:

Vai doamne! cat de inconstienta poate sa fie ea! da-i si tu una ca poate se trezeste! ce dracu iubeste la el? cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu el si sa-i spui ca daca mai da in ea sau o face sa sufere il parasti parintilor ei! sau daca el e major, iar ea minora spune-i ca mergi la politie! nu-ti lasa prietena sa fie batjocorita de un animal ca ala!

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Fi-ti undeva doar voi ca sa nu mai auda nimeni ce ii zici. spune-i clar si raspicat ca nu are ce cauta in preajma lui si daca nu merge mai roaga din prietenii ei sa ii zica. poate ca auzind de la mai multe persoane o sa isi dea seama ca e o influenta reawinking baftawinking

| Andreutza171 a răspuns:

O sa aiba de suferit daca isi petrece viata alaturi de acest baiat. Nu contrazic pe nimeni, dar chiar prietena ta e chiar INCONSTIENTA MENTAL. Cum dzeu sa nu observi violenta unui tip, e revoltator.

| DbhaiiW a răspuns:

Nu te mai baga ` are si e a cap. Las-o sa gandeascathinking Daca asa-i place nue problema ta! ` Isi va da seama dupa ` ti-ai facut datoria de prietena. :*
big hug Funda?