La ce depravata e generatia ta are toate motivele mama ta sa te tina din scurt
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Pai in primul rand esti cam mica..ca sa iesi seara dupa ora 20.00 sa zicem..mai ai si tu rabdare sa mai cresti si ai sa vezi ca o sa te lase
Hai spuneti-i toti ca e mica si nu are ce cauta la ora aia afara. Pun pariu ca si voi cand erati ca ea tot va rugati parintii sa va lase. In fine. Din cate se vede mama ta nu are deloc incredere in tine. Asa patesc si eu si am aproape 17. Problema nasoala la mine e ca atunci cand eram de varsta ta ma lasa sa stau cat doream afara si acum cand ies ma suna non-stop si ma cheama si devreme acasa Incearca sa o convingi ca daca iesi stai numai pe langa casa si doar cu fetele sau iti rogi o prietena, doua-trei sa vorbeasca cu ea, iar daca nu reusesti nu prea ai ce face altceva pentru ca asa sunt cam toti parintii si nu numai mama ta. In legatura cu prietena ta poti incerca sa tii putin distanta de ea (o perioada, nu pentru totdeauna) ca sa vada mama ta ca si cu si fara ea tot la fel inveti. Daca nu puteti sa va vedeti pe ascuns si puteti merge si la scoala impreuna ca nu cred eu ca o sa te urmareasca. Ea zice asa doar sa te sperie. Succesc cu mama ta!
Bai frate ai 13 ani las-o naiba de treaba iti trebuie tie prietena si chestii la 13 ani era ora 9 si eu dormeam
Ai putea sa iui demonstrezi mamaei tale ca prietena ta este o tipa ok. Ai putea incerca sa faci o intelgere cu mama ta sa iti dea voie sa ii demonstrezi ca se insala. Poti sa iti chemi prietena sa invatati, sa faceti exercitii sau jocuri si sa o implicati si pe mama ta. Poate exista o sansa.
Cat despre iesitul seara, nu m ise pare ok la varsta ta... Asta daca nu vrei sa iesi cu mama ta, cu familia.
Buna vreau sa te lamuresc.
1 Mama ta te iubeste foarte mult si are grija de tine. Daca esti in Bucuresti sa stii ca sunt multi boschetari de astia si tigani care te fura noaptea sau doar cand se intuneca, Asteapta exit prea mic sa stai asa tarziu afara
2 Chiar daca mama ta are dreptate trebuie sa incerci sa vorbesti cu ea explica-i ca ai mai crescut ( dar nu ii cere sa stai mai mult afara ca o vei enerva ) explica-i ca prietena ta nu te lasa sa inveti spune-i "Mama dar cu ea ma indemn sa invat si ne ajutam unul pe altul" cam asa si incearca sa iti convingi si tatal ca el te va ajuta... incearca ca eu am facut asta si a mers pot sa stau pana la 21:00 afara. si am voie sa vb cu prietenii mei si nu stiu m-a tras nici unu in jos.
Ce trist nu te lasa mami in club la 13 ani deja imi vine sa plang...
Poate are dreptate in legatura cu prietena ta parintii mereu vad cine sunt prietenii falsi inaintea ta asteapta si o sa vezi
Deocamdata stai in banca ta