Off, Doamne, eu sunt cam în aceeași situație. Încearcă să te gândești că ceea ce face ea nu este tocmai ok, încearcă să îți impui ca tu să nu faci ceea ce face ea și așa mai departe. Încearcă să te „dezvolți" psihic singură.
O discuție sinceră și deschisă cu ea te va ajuta sa poti sa vezi cum poti sa rezolvi problema. Dar vorbește cand e bine dispusa.Un răspuns blând îndepărtează furia. Vorbește cu blândețe și respect profund.
Încearcă sa uit faci tu mâncarea cum fac și eu eu am aproape 17 și în casa ăsta mă simt ca în închisoare sunt singura fata din casa totuși am 2 frați și 2 surori mai mari sincer și eu sunt tratata destul de rău la noi nu îți place nu mănânci așa ca decât sa mor de foame mai bine mănânc nu îmi cumpăra nimic nici măcar un cadou de ziua mea totuși când vine sora mea în vizita îi da vreo 150 euro mie nici un amarat de euro nici măcar un leu și când i-am spus ca vreau sa îmi iau un serviciu part-Time a spus ca sunt prea mica deci tu o duci mai bine la mine în casa înjurăturile sunt ceva normal am fost și bătută cu cureaua de piele de tata când eram mai mica
Aoleu,imi pare rau de tine.
mateia320 întreabă: