Off, Doamne, eu sunt cam în aceeași situație. Încearcă să te gândești că ceea ce face ea nu este tocmai ok, încearcă să îți impui ca tu să nu faci ceea ce face ea și așa mai departe. Încearcă să te „dezvolți" psihic singură.
Asa este, in 2 ani poti sa-ti faci valiza si sa te pleci in lume, pana atunci, cioculetul mic si asculta de mama, indiferent ca-ti place sau nu.
Inca ceva, daca nu-ti place ce-ti gateste maam, pune manuta si gateste-ti singura, ca nu-i mare greutate si banuiesc ca nu esti oloaga.
Cu nervii, poate-i bine sa-i potolesti inainte sa faci crize de copil nebatut, ca din afara, asa te percepe lumea. Ai totusi 16 ani si ca vrei sa accepti sau nu, esti inca copil.
Ei nu-i place nici sa mearga la cumparaturi, iar tu o pui sa gateasca? Hahahahaaaaaaaa.
Cand nu stie sa aprecieze un efort, este bine sa fie lasata sa-si gateasca singura.
Eu gatesc, si singura, dar se da mare ca ea inainte gatea super bine iar acum cica nu are timp, dar inainte lucra non-stop avea doi copii pe capul ei iar acum sta pe Facebook. Bun atunci de ce sa te dai mare ca tu gateai daca nu gatesti aproape deloc, pentru ca "nu ai timp" ce vrea, sa imi faca in ciuda?
Corect. Numai ca, eu imi aratam indoiala ca o va face.
O discuție sinceră și deschisă cu ea te va ajuta sa poti sa vezi cum poti sa rezolvi problema. Dar vorbește cand e bine dispusa.Un răspuns blând îndepărtează furia. Vorbește cu blândețe și respect profund.
Încearcă sa uit faci tu mâncarea cum fac și eu eu am aproape 17 și în casa ăsta mă simt ca în închisoare sunt singura fata din casa totuși am 2 frați și 2 surori mai mari sincer și eu sunt tratata destul de rău la noi nu îți place nu mănânci așa ca decât sa mor de foame mai bine mănânc nu îmi cumpăra nimic nici măcar un cadou de ziua mea totuși când vine sora mea în vizita îi da vreo 150 euro mie nici un amarat de euro nici măcar un leu și când i-am spus ca vreau sa îmi iau un serviciu part-Time a spus ca sunt prea mica deci tu o duci mai bine la mine în casa înjurăturile sunt ceva normal am fost și bătută cu cureaua de piele de tata când eram mai mica
Aoleu,imi pare rau de tine.