| Apa13 a întrebat:

Hey,am 17ani și sunt împreuna cu un tigan de 2ani și jumătate.Noi doi ne iubim foarte mult, ținem unul la altul și ne respectam. Parintii noștri sunt prieteni, vorbesc se împăca dar nici unul dintre ei nu doresc ca noi 2 sa fim împreuna.Pe baza acestei relații am avut ft multe probleme și el, dar și eu, nu am renuntat unul la altul, dar nu putem continua in probleme.As avea nevoie de ajutor,nu vreau sa ma despart de el,fiindcă ne iubim și între noi este foarte mare respect, dar nici nu as vrea sa-mi dezamăgesc părinții.Nu pot alege între ei,ambii sunt ft importanți pentru mine, credeți ca dacă voi lupta părinții mei vor fi de acord? Cel mai mult contează părerea alor mei, pentru ca el renunta la familia lui pentru mine ...am nevoie de sfaturi, de încurajări, de păreri ...Va rog frumos

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De aceea știm să vorbim unii cu alții, ca să ne putem înțelege.
Continuă să vorbești cu ei, azi, mâine.

| Apa13 explică (pentru sadrian46):

Am încercat raspunsul lora este tot Nu, nu doresc delocul sa ma inteleaga, ma pun sa aleg între ei și persoana iubita, este foarte greu, nu pot renunta la niciunul

| sadrian46 a răspuns (pentru Apa13):

O să mă gândesc cum să poți vorbi cu ei, ca să te înțeleagă, și o să îți comunic.

| Apa13 explică (pentru sadrian46):

Multumesc,astept mesajul tau

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar fi bine sa spui si motivele pentru care nu sunt de acord parintii cu relatia voastra, ca sa putem "cantari" corect.

| Apa13 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Numi permit ca el este tigan, ca nu exista viața între țigani, ca chiar dacă ești educat, îmbrăcat, îngrijit tot tigan ramane și tot miroase a tigan.Ca o ride lumea ca eu sunt împreuna cu un tigan și nu vra ca in ograda ei sa fie țigani

| Freya1 a răspuns:

Păi dacă el renunță la familia lui pentru tine, cum sunt mai importanți ai tăi?
Cred ca ar trebui să vorbești cu ei si sa le spui ca aia e, sunteti un cuplu si nu o sa poata sa destrame asta.Nu te iei sa te măriți si sa faci 5 copii acum, dar trebuie sa accepte ca încerci să iti faci o viata, un viitor.

| Apa13 explică (pentru Freya1):

Problema este ca eii nu doresc un tigan, eii vor moldoveni, nimeni din familia mei nu-l vor, chiar dacal cunosc și îl respecta. Parintii mei nu sunt așa de înțelegători și dacă le spun pot păți foarte multe lucruri, de ex:pot fi data și afara din casa ...nu știu ce sa fac, mii frica

| Apa13 explică (pentru Freya1):

Părinții mei sunt ft agresivi și nu sunt prea înțelegători.Nimeni din familia mea nu este de acord cu el, nici fratii mei.Ei sunt in stare sa facă orice, pentru a ma desparti de el, mi-ai spus odată ca ma vor alunga de acasă dacă continui am frica mare pentru a le spune ceia ce am pe suflet, dar nici mi vrau da renunt la persona pe care o iubesc

| Plato a răspuns:

Se pare ca gramatica nu e foarte importanta pentru tine, sodomizezi limba romana.

La varsta ta, familia doar te iubeste, iar tu iti iubesti doar familia. Pe el nu-l iubesti, il placi, nu ma aburi. Daca-ti lasi familia acum pentru un strain, o sa ajungi tanti cu 7 copii atarnand de rochie, ca cetateanul de etnie rroma nu se opreste la 2-3, ceea ce nu ar fi deloc rau daca i-ati putea si creste in conditii optime. Din doua salarii minime pe economie va fi greu sa tii 7 copii.
In plus, tu, naiva fiind, nu cred ca iei in calcul planul mare al actiunii: rromii au regulile lor, la care s-ar putea sa-ti fie greu sa te supui. Cat timp nu esti inca a lui, se va purta altcumva, dar odata ce devii sotia lui, la un moment dat, se poate ca lucrurile sa se schimbe radical.

| Emma30555 a răspuns:

Ai doar 17 ani, posibil sa nu ramai cu el... Tu nu vrei sa ti continui studiile, sa ti faci prieteni, vrei sa te mariti de mica?

| Apa13 explică (pentru Emma30555):

El nu este ca ceilalți.El nu se gândește la familie, el acum învață la un colegiu de muzica și după dorește sa facă academie și conservator.Parintii lui nu-i permit sa se căsătorească de pe acum și sa aibă familie și copii

| Sindbad a răspuns:

Faptul ca ti-ai gasit un tigan se datoreaza si educatiei date de catre parintii tai. Asa incat n-ar trebui sa fie prea suparati... Explica-le parintilor ca tu in interior te consideri tiganca. Este normal ca fata sa mearga in familia baiatului.
Asa ca, mutat-te la tigan, fa-ti familie cu el daca va iubiti asa mult si la revedere.

| Balanica12 a răspuns:

Hey uite si eu sunt tigan si am fost exact in aceeas situati in care te afli tu, parintii tipei cu care am fost nu au vrut ca eu si ea sa fim impreuna si cam asa a fost. Dar uite ca acum dupa 5 ani dupa ce s-au despartit drumurile noastre parintii ei au realizat ca o meritam pe fiica lor si ca acum am foarte multe ralizari. Si-au cerut scuze fata de mine pentru ca au pierdut-o si pe ea in sensul ca nu mai sta cu ei si isi face de cap, dar din pacate noi nu avem cum sa ne mai impacam. Pe mine ma schimbat foarte mult aceasta relatie in bine, dar pe tipa in schimb a schimbat-o in rau am vazut ca a suferit foarte mult si a ajuns naspa, dar eu am sutinut cat am putut, dar ma saturasem de parintii ei. Concluzia este ca trebuie sa luptati pentru voi, Daca la mine a fost asa asta nu inseamna ca asa trebuie sa fie si la voi. Incearca sa faci ceea ce simti tu acum pentru ca asta conteaza, il iubesti, te iubeste, lupta. Nu stiu daca am fost de folos, dar uite ca mie si acum imi pare rau ca am ascultat de alti in loc sa ascultam de noi. Si acum mi-as dori sa fim impreuna, dar fata de care ma indragostisem nu mai este la fel, suntem foarte diferiti acum din pricina despartirii.

| Apa13 explică (pentru Balanica12):

Îți multumesc foarte mult, o sa lupt si sper ca intr-o zi și ai mei sa fie de acord