| Mov10 a întrebat:

Hey, am aflat de la niste colegi ca un baiat de la alta clasa ma place, si apoi de cateva ori acel baiat a incercat sa intre in vorba cu mine si sa imi atraga atentia, mie a inceput sa imi placa de el dar de cateva luni nu ma mai baga in seama(poate pentru ca noi vorbeam numai cand eram singuri si nu am mai avut ocazia sa fim singuri)si nu stiu ce sa fac in nici un caz sa vb eu cu el mi-ar fi prea rusine si oricum clasa mea nu are o parere prea buna despre el dar mie nu-mi pasa vreau doar sa ne imprietenim / deci ce sa fac?

6 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Incearca sa comunici cat mai des cu el, posibil sa iti propuna chiar el o iesire in oras si astfel sa simplifice lucrurile dintre voi doi, deci sfatul meu ar fi sa incerci sa fii in preajma lui cat mai des, si sa ii dai de inteles ca il placi astfel el isi va exprima sentimentele fata de tine mai devreme sau mai tarziu.

| biuuu a răspuns:

Pai eu zic ca baiatul ar trebui sa faca primul pas.Asteapta putin si daca nu iti zici nimic zii tuu

| biuuu a răspuns:

Zice*

| UNHleaSHD a răspuns:

Sa stai la ora de romana.

| kissmypixles a răspuns:

Incearca sa vorbiti si cand sunteti si mai multi nu numai cand sunteti singuri.Propune-i sa iesiti in oras undeva si aici vei vedea daca te mai place sau nu tongue Bafta:* funda:X

| intelegatoarea a răspuns:

Da-te bine pe langa el.