| Ana3553783 a întrebat:

Hey, am cu iubitul meu aproape 2 luni și nu ne-am sărutat. E prima mea relație și nu știu cum sa sărut și plus de asta am anxietate sociala. El nu da semne ca ar vrea sa ma sărute sau ceva. Pur și simplu nu știu ce sa fac... Nu râdeți de mine, chiar nu am cui sa ii spun toate astea

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Maxxxi a răspuns:

Salut,nu e nimic de ras despre asta.Pur si simplu nu ar trebui sa iti planifici acum sarutul.Vad ca faci overthinking.Ar trebui sa lasi de la sine sa vina pur si simplu sa vina natural sa simtiti amandoi ca aveti destula incredere unul in altul incat sa va sarutati prima oara. Poate el crede acelasi lucru.Si ce daca nu stii sa saruti happy. Daca chiar te iubeste nu cred ca o sa ii pese asa mult in plus nu esti in relatie cu cineva pentru ca saruta bine laughing. Poate nici el nu stie sa sarute, acum nu stiu ce a facut el.Eu in locul tau as lasa totul sa vina de la sine, nu incerca sa sa fortezi asta, daca fortezi sarutul o sa fie ciudat din partea amandurora. Daca el e mai timid poate asteapata ca sa faci tu primul pas.Trebuie sa analizezi siuatia si sa privesti din ambele perspective si a ta si a lui.Ar trebui sa il cunosti macar putin dupa 2 luni. Poate si el gandeste la fel.Cel mai bine e sa fii sincer happy. Sper ca te-am ajutat macar putin.O zi faina happy!

7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Relatii de prietenie nu mai exista, e musai sa sariti direct la sarut, ce te grabesti asa, ai rabdare ca va veni si acel moment dar nu are sens sa va grabiti

| Furnicuta000 a răspuns:

Foarte ciudat, ati iesit 2 luni la intalniri si nu v-ati sarutat macar o data...incearca sa te apropii de el gen sa il tii de mana, sa te bagi in sufletul lui la propriu si daca nu vrea deloc sa te sarute lasa-l si gata.

| IonutPetre12 a răspuns:

Intr o zi cand plecati de la scoala, pe langa pa il si saruti si pleci.Prima data e mai greu

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Îl lași sa conducă Sărutul când va veni momentul și cu asta basta. Nu te lua după videoclipuri sau alte porcarii din acestea, trăiește momentul și cu asta basta. ‘)

| Frank51 a răspuns:

2 luni? Sunteti prieteni?

| Bizon95 a răspuns:

2 luni fara nici macar un sarut
ala NU iti e iubit, ci prieten cu, care petreci timpul

deci, intrebarea e... EL STIE ca iti e iubit?

si te rog frumos sa nu crezi ca fac misto, insa un baiat care sta 2 luni cu o fata si nici macar nu incearca sa o sarute, e ori gay, ori nu e deloc interesat romantic de respectiva fata, oricare ar fi motivul

ca, daca ti-ar fi iubit, ar incerca sa te sarute, oricat de urat ar da kix, si apoi din nou, pana cand reusiti voi!

| Andreeush a răspuns:

Sigur sunteți împreună?