| Smurf a întrebat:

Hey ! Am fost atacata pe strada,erau 2,unul mi-a luat geanta si a fugit,celalalt m-a trantit pe jos si mi-a smuls parul din cap.Era in jur de 8 aproape de Obor...am tipat si am alergat dupa el un pic dar l-am pierdut din ochi repede.Oamenii nici nu se uitau la mine macar.Am fost atat de socata ca nici macar nu am putut sa imi amintesc nici macar cum erau imbacati.Am dat declaratie.Ma rog...ideea e ca aveam toate actele.eu sunt din alt oras si sunt la facultate in Bucuresti.Acum ce trebuie sa fac ca sa imi fac alt buletin,care e primul pas? Trebuie sa public cumva la monitorul oficial?Si unde fac asta,aici sau in orasul meu?

Răspuns Câştigător
| ghiolbitza a răspuns:

Trebuie sa declari nul tot ce aveai in geanta, acte, legitimatii, carduri, permise, etc., poti sa faci asta in Bucuresti langa Biserica Armeana, zona piata Rosetti, e un oficiu de mica publicitate. Mergi acolo si completezi o foaie pe care scrii tot ce aveai in geanta si declari NUL, cu chitanta de acolo mergi la secretariat la tine sa soliciti emiterea unui carnet si legitimatie de student duplicate. Buletinul, certificatul de nastere, pasaportul ti le faci in orasul natal, nu platesti decat taxa de timbru. Foarte important sa iti blochezi cardurile bancare ca sa nu pierzi ce bani aveai pe card. Cam asta e tot ce ai nevoie sa faci ca sa ti se elibereze alte documente. Bafta!

5 răspunsuri:
| GEORGE a răspuns:

Ia da click pe socata sa vezi unde te trimite rolling on the floor) si in legatura cu furtul...trebuie sa declari actele ca fiind furate.

| unknow91 a răspuns:

Pai te duci in orasul tau, si declari toate actele care le aveai, furate.Si apoi iti faci alt buletin.nu te costa mult.
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erau indieni.in cautare de scalpuri.e clar. daca ti-a smuls parul din cap?

| sebysebyca a răspuns:

Cu siguranta ca nu vei mai gasi nimic.te intorci in orasul tau si iti faci alt buletin.nu cred ca se publica in monitor ci numai pasaportul.mai aiurea daca aveai permis de conducere.in rest numai bine.

| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Pai du-te si depune declaratie la politie si spune-le ce ai patit si du-te acolo la buletin si zi k ti s-a furat si iti face altul nu te costa mult.altadata sa iesi cu un sprei la tine.ai grija altadata imi pare rau bine ca nu ai patit nimic aia i treaba actele se fac.bafta