| Anamaria13m73829j a întrebat:

Hey, am intrat și eu într-un grup iar noi ieșim afară în fiecare zi, sunt vreo 4 băieți și 3 fete. Eu efectiv nu știu ce să zic aș vrea să mă apropii de ei dar nu știu cum

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Acel grup este pe whatsap? Ce varsta ai? Poate nu aveti teme comune de discutie si atunci este foarte dificil sa fi acceptata de grup, incearca sa te împrietenesti cu fetele din grup, si usor usor o sa vezi ca ele te vor ajuta sa te integrezi si tu in grup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Găseşte un subiect comun cu ei, interesant şi care să le captiveze atenţia.

| Lovelypeaches100 a răspuns:

Daca nu te simti comfortabila de ce stai cu ei?

| Anamaria13m73829j explică (pentru Lovelypeaches100):

Nu am zis că nu mă simt inconfortabilă am cerut niște sfaturi ca să vorbesc cu ei copile

| Blu3Li0n a răspuns:

Eu zic că ar trebui să ieși din zona ta de confort, dacă să spunem, e vorba de timiditate. Interacționează cu ei, vorbiți despre orice, într-un colectiv numeros întotdeauna se găsesc subiecte de discutat. Dacă însă nu e vorba de timiditate, atunci încearcă să te afirmi, să propui idei de jocuri/discuții/excursii/plimbări sau să găsiți lucruri în comun. Altceva nu știu ce aș putea să mai zic, totul ține de prezența ta, de persoana ta, cum și cât vrei iei să evoluezi și să scapi de inhibiții. Peace.