anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Am nevoie de câteva idei de convingere pentru mama care nu prea e incantata sa ma duc la o petrecere cu niste verișori, ea stiind ca nu întrec limita si ca imi stau locului nu prea ii comvine, petrecerea începe de la ora 20 dar nu stiu cum as putea sa o conving ca va fi totul bine este speriata. Stiu ca pare Banal laughing niste idei dacă imi dați sunteți super! Funda

Răspuns Câştigător
| Uir_Aearphen_1984 a răspuns:

Incearca sa porti o discutie cu ea, in care ii vei da niste detalii care o pot linisti: la cine se tine petrecerea, cine vine, locatie. Te poate lasa ea acolo si sa vina sa te ia, iti poti tine telefonul mobil aproape pentru a putea sa dea de tine, etc. Poti sa ii spui in cazul in care nu vrei sa fi adusa de un parinte, ca o suni cand ajungi si sa stabilesti un interval orar in care ii vei mai da un semn. Poti sa stabilesti din start ora la care te vei intoarce acasa. Pe parcursul petrecerii poti sa ii mai dai sms-uri in care s-o asiguri ca totul este ok.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu uita ca si mama ta stie ca sunt momente in viata in care uiti sa mai fii cuminte.

| grab a răspuns:

Pai roaga-i pe verisorii tai sa vina la mama ta sa te ia. sa stea la o cafea de vorba despre ce mai fac ai lor, despre cum va fi la party si sa promita ca unul din ei te aduce acasa intr-un timp stabilit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ii comvine din cauza Siguranței mele. Sa nu fie înțeles greșit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce pot sa zic, e cam nesigura ea asa dar o sa încerc sa discut sa o Liniștesc, 16 ani am deci nu se pune problema

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

In primul rand conteaza si varsta pe care o ai dupa asta poate mamei tale nu-i place comportamentul verisorilor tai incearca sa ai o discutie cu ea pe tema asta sa-ti zica motivele si tu sa gasesti agumente cu care sa o convingi sa te lase si apropo poate mamaa ta cand era tanara era "sufletul petreceri" si nu vrea sa ajungi si tu asa