| bilushca a întrebat:

Hey:*

am o dilema si chiar nu stiu cui sa ii mai cer sfatul.am avut in clasa un baiat pe care l am placut din toata inima dar s a mutat la tara si nu ne am mai vazut un an de zile.pana azi.cand am fost la watert(ma rog noi mai vorbiseram pe mess, si oricum cand era in clasa cu noi aveam impresia ca si el ma place ne tachinam blabla) deci azi am fost la waterpark si a venit si el.parca timpul nici nu a trecut.noi am ramas la fel.toata ziua s a harjonit cu mine in apa.ma baga la fund chestii de asta, incerca sa ma enerveze spunandu mi diferite glume, am ras impreuna ne am distrat, numai de mine se lua.deci intrebarea e: sa ii dau de inteles pe mess ca imi place(Desi si o fi dat seama, dar poate nu e sigur,, asa cum nu sunt nici eu. spre ex: prietenii nostri ne strigau azi ce iubire pe voi ce va mai "certati" bla bla.si noi taceam laughing)?

4 răspunsuri:
| theboywithdog a răspuns:

Niciodata sa nu spui pe mess. Cel mai bine e face to face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!
pai e chiar dragut faptul ca va intelegeti asa bine happy
Daca vrei, cere-i numarul de telefon, ca sa te mai anunte cand are de gand sa mearga la waterpark, ca sa va mai distrati.
Spune-i ca nu s-a schimbat deloc, nu stiu... ca e acelasi tip de treaba si nebun care ti-a fost coleg si ca a fost super sa va revedeti.Intreaba-l daca va mai puteti intalni, sa va plimbati, sa mai vorbiti...si daca e sa iesiti, poti sa-i spui ca simti ceva pentru el, si ca ti-a fost dor de el.
happy Vezi ce raspunsuri mai primesti

| crisbebe a răspuns:

Iti dau un sfat cum sa il intrebi daca te place sau nu fara sa fi penibila:
Fa-ti un alt id si date drept altcineva oricine nu stiu un prieten comun de al vostru sa o idee buna date drept un prieten de al lui din fosta lui cls(adica cls ta)si nu il intrebi asa din prima sti o placi pe? nu asa incetul cu incetul sau inca o metoda ii zici asa(ori pe mess ori fata in fata)As vrea sa imi fac un oracol si as vrea sa testez o intrebare sau inventeaza tu o metoda dar cu tema oracolul si ii pui intrebaretonguee cine placi sau sub alta formulare sau poti sa il intrebi de pe idul ala sau prin un prieten sau vezi tu; Pe cine ai alege dintre vezi tu; X Y si tu? si vezi pe cine alege
Cred ca te-am ajutat

| xXTh3Vip3rXx a răspuns:

De acord cu theboywithdog niciodata nu cauta ocolisuri tr sa ii spui in fata. De ex eu am fost intr-o situatie exact la fel in clasa 5-8 mi-a placut o fata la nebunie si la fel tot ne tachinam si glumeam pana in clasa a 9 cand eu m-am mutat la Un alt Liceu si timp d 1an jumate 2 nu neam mai vazut numa rar am vb p mess pana anul asta la inceputu vacantei cand am iesit la un suc cu fratele meu d cruce(cel mai bun prieten) si prietena sa care culmea era verisoara fostei mele colege si mi-a zis ca chiar cu cateva zile inainte a pomenit de mine ca ma vz p strada si cica ii era dor d mine.La inceput aveam o retinere da dupa ce m-am gandit mai bine intr-o zi m-am luat si am plecat la ea p jos(locuieste in afara orasului am avut ce mere) cand am ajuns si m-a vazut a sarit la mine in brate am ramas surprins nu credeam ca eu fost asa dor de mine si am ramas la ea peste noapte... Nam sa va spun ce s-a intamplat da este clar ca faptul ca m-am dus a fost cea mai buna decizie pentru azi sunt cu ea si am facut ii 1zi ca n-am avut curaz sa fac 4 ani. Concluzie NICIDATA NUI PREA TARZIU doar ca cineva tr sa faca primul pas.