In totdeauna vom vrea ce nu putem avea. asa ca in cazul meu(is fata) daca baiatul mai intai imi zambeste si imi vb frum si chestii de genu asta eu ma indragostesc de el, incep sa tin la el,,, Dar dupa, daca el se schimba radical eu tot tin la el pentru ca persoanele, vreame si alte lucruri se schimba dar dragostea niciodata.
Bună Blood27,
Sunt fată.
Da, cred că i-aș spune. Sunt o fire destul de încăpățânată, așa că aș încerca din răsputeri să îl cuceresc.
Aș încerca să îl șochez în sensul bun. Când mă respinge, chiar dacă nu aș simți asta, i-aș arăta că nu îmi pasă câtuși de puțin în speranța că îl voi uimi și îl voi face să mă aprecieze. Mă voi comporta ca o amică pusă pe șotii, sociabilă, isteață, glumeață. Aș încerca să îl ajut de fiecare dată când are nevoie, să fiu foarte draguță cu el, așa cum fac cu orice prieten.
Apoi, voi fi în continuare prietenă cu el. Și poate, încet, încet, îmi pică în plasă .
Pa-pa, Blood27.
ZuZzA4eVeR am intrebat daca i-ai spune ca il iubesti. si nu s-a schimbat dupa ceva timp ci s-a intamplat intr.o zi. adica pe la amiaza cand ne.am intalnit pe afara el ma salutat mi.a zambit si seara cand ea trebuia sa plece iarasi l.am vazut si el cum m-a vazut s-a uitat putin la mine si apoi a bagat capul in pamant. Ce veti face?
Pai. cateodata. unele persoane cand aud ca cineva le place incep sa se foloseasca de persoana respectiva(care il /o place)si nu as vrea asta totusi mi se pare ceva ilegal in "lumea dragostei"stii el simte ceva pentru. tine si tu ii irosesti dragostea si ii aduci suferinta in schimb.
Eu sincer i.as spune poate si.ar schimba atitudinea
depinde de fiecare persoana
si daca la inceput ti-a zambit si dupa a devenit respingator poate si-a dat seama de ceva ceva
si se poarta asa cu tine poate doar ca sa te faca sa il placi mai mult
de obicei prin indiferenta ajungi sa placi mai mult acea persoana
Bafta
DzEk0 întreabă: