| LoveYou_6409 a întrebat:

Hey. Am o mare problema... Sunt cu un baiat de 7 luni, il iubesc foarte mult, sh el pe mine. Dar de la o vreme eu m-am indragostit de un alt baiat, de la mine din cls, care a fost cu cea mai buna prietena a mea. Ma inteleg foarte bine cu el, imi arata chiar si mesajele sh imi poveste tot ce vorbeste cu alte fete [pe care le place], nu cred ca ma place, desi in pauze prefera sa stea cu mine decat cu alti baieti. Pe zi ce trece ma indragostesc tot mai tare de el, si nu stiu ce sa mai fac. Nu pot nici sa-i zic ca il plac si sai propun sa fim impreuna, deoarece si la prietenul meu tin foarte foarte mult si nu las parasi, plus ca daca ma`s baga cu el, prietena mea sa`r supara pe mine, si nici macar nu stiu daca el ma place.:-

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cred ca asta cu "nu poti sa iubesti doua persoane in acelasi timp" este o gogorita. Eu zic insa sa nu dai in vileag ceea ce simti pentru colegul tau atata timp cat esti cu celalalt.

| Atudose a răspuns:

Nu ai cum sa iubesti doi baieti in acelasi timp... poate e doar o atractie. incearca sa iti pui ordine in ganduri si sa iti dai seama ce iti doresti de fapt si fa ce e mai bine pentru tine. numai sa te gandesti bine inainte. Numai tu stii ce simti.

| andreiandre a răspuns:

Dragostea e un dar e un drog si eu sunt dependent de acest drog. Iubesc o fata mai mult ca pe mine. Ca sa iti raspund la intrebare stai aproape de cei care te iubesc ca astfel i poti pierde

| Flory_2183 a răspuns:

Nu da pasarea din mana pe cea de pe gard...nu cred ca te iubeste te vrea ca o prietena pentru ca poate vb cu tine orice fara sa razi de el cum ar face baieti si fara sa il judeci.incearca sa nu ai mai dai asa multa atentie sa vezi ce reactie are daca esti mai distanta daca simte ceva iti va spune si nu te va lasa sa pleci de langa el...

| denyssa_7357 a răspuns:

Iti dau un sfat si eu am trecut prin asa ceva asemanator gandeste-te bine la care ti mai mult nu o lua in seama pe prietena ta pana la urma toti sunt invidiosi nu tie nimeni aproape prietenul este cel mai mare dusman daca crezi ca el tine un pic la tine ar trebui sa vb cu el si sa-i spui sincer ce simti pentru el daca ar acepta sa fi cu tine, lasa-l pe prietenul tau iar daca nu incearca sa te indepartezi de el si ai grija de prietenul tau fa ce simti sper ca te-am ajutat fundita? nu pune mult suflet in toate niciodata nu cunosty aproapele... fi mai cu tupeu spune tot nu tine in tine pa pa ai grija de tine.

| Youx a răspuns:

Niciodata nu e simplu atunci cand te hotorasti sa joci la dublu. Si e foarte posibil ca din cauza acestei nehotararo sa nu ramai cu niciunul din ei. Daca nu reusesti sa iti dai seama pentru care simti ceva mai mult, poti da cu banul, deci nu e foarte corect. Insa pana la urma va fi mana destinului. Ar trebui sa te decizi rapid, pana nu afla prietenul tau de colegu, pentru ca atunci vei fi pusa si intr-o postura jenanta.Si mai mult ca sigur nu vrei asta.
Sper ca te-am ajutat:*:*

| darksss a răspuns:

Ar trebui sa-l intrebi sub forma de gluma, sa vezi ce reactie are.