anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...am o problema cat casacrying
am fost in tabara pe o saptamana si ieri m-am intors. miercuri ne'a dus intr'o excursie si mi-am dus si mp4'ul cu mine (samsung yp-p2) dar l'am dus fara casti. la intoarceare l'am scos pe microbuz sa ma uit la un videoclip si dupa aceea l'am pus inapoi in ghiozdan.
cand am ajuns inapoi in tabara mi-am pus ghiozdanul la locul lui si am plecat din camera (aceasta a ramas deschisa, in ea erau inca 3 persoane). m-am intors in camera peeste ceva timp si toate buzunarele ghiozdanului imi erau deschise si mp4'ul nu mai era. in urmatoarea zi i'am zis profesorului si el le'a zis la restul copiilor sa caute in valizze dar...cine e prost sa recunoasca. si l-a sunat si pe soferul autocarului si nu era nici acolo.
mi'e foarte groaza sa ii zic lui tata ca a fost foarte scump acel mp4...mai e ceva de facut acum...il mai pot gasi?

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna, nu cred ca se mai poate face ceva, e vina ta, ca nu ai avut grija de el, dar si vina profesorului, care nu a tratat cu mai multa atentie si seriozitate problema ta, ai putea pe el sa il tragi la raspundere, dar nu cred ca vei avea sanse...

| AndreiGabi a răspuns:

In unele tabere in care am fost ni se spunea (de catre instructori, profesori) daca raspund sau nu de bunurile noastre gen telefon si alte jucarii.Nu este normal ca in propria camera colegi sa te fure pentru ca nu te poti duce in tabara sa iti pazesti bagajul. Daca nu ai fost anuntat cere socoteala si profesorului. Daca inca esti in tabara se poate face o strangere de grup si, profesorul, sa explice cu frumosul ca iti poate inapoia mp4 fara sa iti spuna adica sa ti-l lase undeva sau asa.S-a intamplat in una din taberele in care am fost si a mers. Oricum fii cat mai serios, ameninta si in cele din urma roagal pe taicatu sa vb cu profesorul.Si cine tia deschis bagajul? Cere socoteala celor din camera.

| hiphopgirl a răspuns:

Mai bine nu ascunde greseala spune adevarul

| nigel a răspuns:

Fii atent ceva in genul acesta am patit si eu in 2 cazuri.1 ) Mi-a furat telefonul si la politie mi-a cerut seria si alea ( daca le mai ai adiq garantia si tot de la mp4 de cand l-ai cumparat e totul ok ) si a 2'a ) eram cu soramea in oras si ea a bagat portofelul pe langa geanta, in portfoel erau 100 de lei, aceei banii erau pentru platirea facultatii happy, si pana la urma au aflat si parinti, au aflat dar totul a fost okwinking Bafta, tatalui tau spune'i sa nu iti faca nimic, v-a intelege

| crooxel a răspuns:

Le'am spus alor mei si sunt foarte nervosi...si ei suspecteaza pe aceeasi persoana ca mine

| Crysty1996 a răspuns:

Daca banuiesti pe cineva spune-i sa til de a direct sau anunta pe taicatu ca ti l-a luat cineva sa vina si el sa rezolvati treaba sau batei pe toti din cei ce au fost atunci cu tine in camera sau furale si lor ceva oricum BAFTA!

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie groaza sa-i spui tatalui tau, o sa afle... Explica-i situatia si roaga-l sa mergeti la politie, ma rog... Politia o sa-i ia pe cei patru si o sa rezolve. Succes in recuperarea MP4-ului!winking