| Anamaria13m73829j a întrebat:

Hey... Am o problemă, cred că mama îl înșela pe tata.Totul a început acum câteva luni, începuseră să primească mesaje aproape mereu, găsisem în telefonul ei niște mesaje în care zicea:te pup, vin la tine acum, te iubesc. Nu știu ce să fac an vorbit cu mama iar ea îmi zice mereu că vb cu un coleg iar după îmi zâmbește și îmi zice să plec. A început să meargă la acel om dar cred că o înțeleg. Totuși tatăl meu bea toată ziua și nu face nimic în casă mai ales că o înjură pe mama mereu dar nu înțeleg dacă nu se înțeleg de ce mai sunt împreună? NU ȘTIU CE SĂ FAC

Răspuns Câştigător
| ynexistenta a răspuns:

Asa cum ai spus, tatăl tău bea și nu face mai nimic.O femeie are nevoie de atenție nu de înjurături, poate acel"coleg de munca"ii ofera aceasta atenție de care are nevoie.e logic ca nu poate divorta sau sa plece de acasa fără să fie sigura de cealaltă relație.chiar dacă ti-e greu lasa lucrurile sa decurgă de la sine, bag de seamă că ești cat de cat matura.nu te sfătuiesc sa-i spui ceva lui taica-tu ca daca mai si bea cine stie unde se ajunge.asa ca stai linistită și așteaptă....mutarea,sau intreab-o pe maică-ta ce are de gând, spune-i ca înțelegi situația și ca ar trebui sa-ti explice și ție ce se intampla, nici nu stiu ce varsta ai...

10 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Naspa situatie, nu prea poti sa faci nimic. Vor face ei ce trebuie facut. Oricum, se pare ca relatia parintilor tai e grav compromisa, cand intervine tradarea si minciuna intre parteneri, mai e putin pana la ruptura finala. Pacat ca tatal tau e mintit si inselat, mama ar trebui sa fie onesta cu el si sa ia o decizie. Continuand cu minciuna si dublul joc, produce doar nefericire in jurul ei.
Pace

| mgtow a răspuns:

Poate locuinta e pe numele lu tactu si nu aveti unde pleca, salariul ei fiind prea mic pentru a duce un trai normal fiind imposibil o chirie. Spune-i sa vorbeasca cu gagiul sa plecati la el si sa bage divort daca nu e bun de nimic actualul

| JicaContra a răspuns:

Http://www.telefonulcopilului.ro/
e pe gratis, te ajuta un profesionist...

| Adry05 a răspuns:

Probabil pentru tine ca să nu treci printr-un divorț

| Osneros a răspuns (pentru ynexistenta):

Ai mentalitatea unei copile de 14 ani, dar dai sfaturi despre căsnicii, încercând să pari matură laughing
Felicitări, ține-o tot așa

| ynexistenta a răspuns (pentru Osneros):

De unde ai dedus ca am mentalitatea unei copile de 14 ani? In loc sa-mi comentezi mie mesajul mai bine ii dădeai tu un sfat inteligent, de bărbat matur ce esti.nu era mai corect asa?

| mihai69 a răspuns:

Nu faci nimic. Nu numai că nu e treaba ta (deși te afectează), dar se presupune că ei sunt maturi și își rezolvă problemele fiecare cum îi e mai bine.

| cuvant a răspuns:

Ana Maria,
Oricât iti vei dori sa ii ajuti sa stea împreună, relația lor de la distanță se observa ca s-a răcit foarte mult.
Daca tatal tau o înjura si un alt barbat o ajuta sa se simtă frumoasa e foarte greu sa mai schimbi ceva.
Nu te simti vinovata deoarece nu e vina ta. Comunicarea dintre ei nu exista, poate nici relatii de nici un fel.
Mama ta poate rămâne inca acolo deoarece ii este frica sau greu sa plece. Posibil relatia cu noul peieten sa nu fie inca la punctul sa lase totul deoparte.

| ania a răspuns:

Roagă=te pentru părinții tăi, multe femei nu divorțează și de teamă că alți parteneri s=ar putea lega de fetele lor.

| Anamaria13m73829j explică (pentru ynexistenta):

Am 14 ani