Eu nu am tinut sa mearga la orfelinat, protectia copilului va decide ce e mai bine pentru ea.
Nu ca asta chiar e un raspuns de (porc), Amice daca parinti ei iau amenda, Dupa mintea ta, nu o sa iy mai interzica din activitati, are sa o certe, etc. Nu am spus sa suporte bataliile inteligentule, dar bataliile alea o afecteaza mintal. Tu nu gandesti? Psiholog-ul ala o poate ajuta sa treaca peste sa invete sa le raspunda frumos sa poata purta o discutie cu ei. Gandeste putin, nu iti cer mare lucru. Multumesc
Mai intai invata sa scrii si pe urma da sfaturi, faci dezacorduri.si nu poate fi toata lumea inteligenta...
Ba tu esti o pierdere de timp, buna de aruncat la gunoi. Multumesc
Si eu am avut problema asta pana am descoperit rapul.lasa manelele si tv-ul si o sa iti dai seama singura ce e de facut.ori ce ai primi tu nu uita sa dai inapoi inzecit...mai pe romaneste RUPELE CLANTA!
Spune-le ce simti tu cand te bat si sa nu te sinucizi cum zice prostul ala ar fi mometul spune-le in lacrimi ca ii iubesti si cerele iertare pentru tot ce rau ai facut si ei nu o sa te mai bata. bafta si mult noroc. Funda?
Te înțeleg, vb serios. S părinții mei ma bat ca nu ii dau o cutie surorii mele.
Eu zic sa te duci la un psiholog, poate ai la liceul unde inveti, eu am si chiar mâine ma duc sa ma programez.
Nu trebuie sa te sperie nici telefonul la protecția copilului, pentru ca eu nu cred ca se va ajunge chiar acolo. Acei oameni doar o sa ii linisteasca pe părinții tai, o sa va ajute sa aveți o relație bazată pe DRAGOSTE, nu pe bătăi.
Înțeleg ca iti e foarte greu dar mai bine ai face ceva cat mai repede. Din nou, trebuie sa apelezi la cineva!
Daca poți sa te duci si cu părinții tai ar fi indicat psihologul, insa e posibil ca ei sa se supere foarte tare ca pe tine te deranjează asta sau ca vrei sa mai spui si altcuiva, ar lua-o ca pe o parare. Daca nu, apelează la protecția copilului! Chiar mi-ar părea rău de tine daca ai mai îndura asta...
Eu voi merge la psiholog deoarece vin si ai mei.
Sper sa te fi ajutat! Numai bine!
Apeleaza la politie
sau se te ia sub tutela bunicii tai sau alte rude care ai
Buna,
Situatia pe care o descrii este foarte grava. Vrem sa te ajutam, asa ca hai sa discutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Draga mea, mai intai incearca sa te linistesti.
in primul rand ca nu normal sa te bata.
si nu te mai gandi sa pleci. stiu, e greu acuma.
Parintii ar trebui sa stie sa isi educa copii fara
etichetele traditionale..adica : bataia, vorbitul urat,
si asa mai departe.
incearca sa vorbesti cu ei despre tot..nu te ascunde
de ei, pentru ca numai ei te pot ajuta in situatii grele.
incearca sa le zici frumos sa nu mai dea in tine,
pentru ca nu rezolva nimica..pana la urma sunt
parintii tai, si te iubesc orice ai face, si oricum ai fii.
sper ca te-am ajuat.
Si pe mine ma bat zilnic si am 7 ani in plus tata ma bate de dimineata seara si la pranz cu urzica la funduletul gol si mama cu cureaua la cateva ore in fiecare zi la funduletul gol.