anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.happyAm o problema foarte mare.Chiar nu mai stiu ce sa fac..Am o prietena, cea mai buna a mea si aproape toata lumea o barfeste.Adica pf o sa va zic mai pe scurt.Ne cunoastem de imediat un an,facem foarte multe chestii impreuna, o ador ne intelegem de minune..ne ajutam una pe cealalta si asa happy Dar problema ii ca..eu stiu toate chestiile care le-a facut ea.Sunt mai mare decat ea cu 3 ani am 17 ani happy.Eu ies aproape in fieacare zi cu ea, mergem la party-uri si asa si ea nu mai ii virgina si a facut foarte multe chestii urate ..Si i-am explicat cum is mai mare cateva chestii care ar trebui sa le stie.Este foarte matura la varsta ei..nu se comporta copilareste si asa dar ea a facut niste lucruri urate care pentru varsta ei nu ii ok si a aflat mai multa lume.Si apoi mie imi tot zice lumea sa nu mai umblu cu ea ca si eu o sa fiu curva ca eu is o persoana ok si ea ma strica si asa.Dar eu la toata lumea le-am zis ca nu imi pasa ce zic despre ea pentru ca eu ma inteleg bine cu ea si asa.Chiar nu mai stiu ce sa fac.Voi ce sfaturi aveti? sad

2 răspunsuri:
| Hatmanu_Ingrid_1992 a răspuns:

Faza e ca int-un fel ai influentat-o negativ deoarece tu esti mai mare decat ea si te ia drept exemplu si ar trebui nu stiu... sa-i explici ca nu e bine ce a facut si sa incerci pentru o vreme sa stati departe una de alta si sa observi cum se comporta tongue nu stiu daca te ajuta cu ceva...

| CharlotteLotte a răspuns:

Am si eu genul acesta de prietena. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui ca restul lumii spune sa nu mai fi prietena ei iar daca ii pasa o sa inceteze.