Tocmai a zis ca e la distanta, deci nu poate sa mearga nicaieri cu el.
In primul rand nu ai de ce sa te simti vinovata pentru ca a fost decizia ei, nu a ta, clar.
Nu prea ai, din pacate, cum sa il ajuti...Nu ii vorbi despre asta, decat daca vorbeste el. Daca simte nevoia sa fie singur, nu il suna, nu ii trimite mesaje, lasa-l in pace, spune-i ca il iubesti si ca esti acolo oricand are nevoie de tine. Nu prea ai ce sa faci... orice i-ai spune e cam egal cu zero in fata unei astfel de tragedii, chiar daca ei nu mai erau impreuna si el nu o mai iubea. Faptul ca sufera din cauza mortii ei, nu inseamna ca te iubeste pe tine mai putin. Asa cum ai spus si tu, a fost prima lui iubire, e o lovitura cumplita.
Ai rabdare cu el...multa rabdare...
Multumesc mult de tot de sfaturi.Asa o sa fac .O sa am multa rabdare .M-ai facut sa ma simt mai bine
Ok, ma bucur Succes.
Imi pare rau ca treceti printr-o situatie atat de urata.o sa fie bine, o sa vezi.
Deja e mai bine...mi-a zis azi ca ma iubeste de nenumarate ori
Tu nu ai de ce sa te simti vinovata pentru faptele fostei lui prietene si da...e un gest frumos ca vrei sa il consolezi dar cred ca baiatul acum are nevoie de liniste si timp sa isi revina
Nu esti cu nimic vinovata pentru sinuciderea acelei fete, caci nu s-au despartit din cauza ta.Ea fusese slaba de caracter ca si multi altii.Ai rabdare, o sa treaca peste alta, trebuie sa ii fi alaturi.E totusi trist ce s-a intamplat
O, Doamne! Stii ce? Fa-l sa nu se simta rau adica nu -i mai vorbi despre asta, mergi cu el la film, undeva unde sa va simtiti bine si sa uite.Bafta!
Cum am zis, e o relatie la distanta.Nu pot sa fiu alaturi de el in momentele astea :/, fizic vorbind . Mersi de sfaturi totusi