| XdHubaBuba a întrebat:

Hey^.^ ...Am o sora geamana... Unii,spun ca suntem clone, sa o iau ca pe o jignire sau ca pe o gluma nevinovata? :* don't tell anyone

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vorbesc fara sa aiba habar ce inseamna o clona. Intreaba-i cine este originalul, daca voi sunteti clone. Si nu cred ca poate fi socotita jignire, pesemne ca semanati foarte bine.

19 răspunsuri:
| брюнетка01 a răspuns:

Eu as fi fericita sa am o sora geamana... asa ca ia-o ca pe o gluma... mindrestete cu asta

| Dovahkin20 a răspuns:

Mi-as dori sa am o sora care sa semene cu mine chiar daca sunt baiat! laughing Ia-o in gluma. Nu ai de ce sa te superiwinking e un dar sa semeni cu sora ta big grin(parerea mea)

| XdHubaBuba explică (pentru Ioandelasal):

happy Merci :*

mira
| mira a răspuns:

Nu este o jignire ci o gluma copilareasca.Fii fericita ca ai o sora cu care sa imparti si binele, si raul.

| XdHubaBuba explică (pentru Dovahkin20):

laughing

| Crucified a răspuns:

Doamne, tu pui totul la suflet? A fost o glumă nevinovată, în niciun caz jignire.

| Enki a răspuns:

Nu e o jignire si pentru ca semanati atata aveti avantaje.

| Loriiiii a răspuns:

E sora ta, cum sa o iei ca pe jignire?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simpla gluma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se uita ca boii la poarta noua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am razgandit. eu zic sa o iei ca pe o jignire (macar de amuzament) si sa le dai cu poseta intre ochi.

| DANNA99 a răspuns:

Ce frumos e sa ai o sora geamana, nu conteaza ce zic alti, voi trebuie sa va mandriti cu asta

| zurick a răspuns:

Nu-i cazul sa fie o jignire, ci doar parerea sa efectiv falsa, nici macar nu e o gluma ce e o remarca, daca te deranjeaza sa le spui.Pa,pa.

| Paula2323 a răspuns:

Nu-i baga în seama și într-o buna zi vor înceta pentru ca vor vedea ca nu îți pasa ce spun ei!

| XdHubaBuba explică (pentru Paula2323):

:* aww ce dulce :*:*

| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

Eu zic sa o iei ca pe un avantaj. Este foarte tare sa ai o sora geamana dar si un pericol.

| RAY a răspuns:

Genetic sunteti clone

| XdHubaBuba explică (pentru RAY):

Vai da `ce incurajare laughing

| RAY a răspuns (pentru XdHubaBuba):

Nu serios gemenele sunt clone formate in uter, ai facut si tu biologie degeaba sincer, un singur ovul si un spermatiod impartit in doua jumatati