Vorbesc fara sa aiba habar ce inseamna o clona. Intreaba-i cine este originalul, daca voi sunteti clone. Si nu cred ca poate fi socotita jignire, pesemne ca semanati foarte bine.
Eu as fi fericita sa am o sora geamana... asa ca ia-o ca pe o gluma... mindrestete cu asta
Mi-as dori sa am o sora care sa semene cu mine chiar daca sunt baiat! Ia-o in gluma. Nu ai de ce sa te superi e un dar sa semeni cu sora ta (parerea mea)
Nu este o jignire ci o gluma copilareasca.Fii fericita ca ai o sora cu care sa imparti si binele, si raul.
Doamne, tu pui totul la suflet? A fost o glumă nevinovată, în niciun caz jignire.
Ce frumos e sa ai o sora geamana, nu conteaza ce zic alti, voi trebuie sa va mandriti cu asta
Nu-i cazul sa fie o jignire, ci doar parerea sa efectiv falsa, nici macar nu e o gluma ce e o remarca, daca te deranjeaza sa le spui.Pa,pa.
Nu-i baga în seama și într-o buna zi vor înceta pentru ca vor vedea ca nu îți pasa ce spun ei!
Eu zic sa o iei ca pe un avantaj. Este foarte tare sa ai o sora geamana dar si un pericol.
Nu serios gemenele sunt clone formate in uter, ai facut si tu biologie degeaba sincer, un singur ovul si un spermatiod impartit in doua jumatati
anonim_4396 întreabă: